Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της Λεωφ. Κυριάκου Μάτση (Χάρτης)

Offsite Team
- 10.09.2019

Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της Λεωφ. Κυριάκου Μάτση (Χάρτης)

Thumbnail
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2019 προγραμματίζεται η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στο Τμήμα Β του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, το οποίο αφορά το κομμάτι από τη συμβολή της λεωφόρου με την οδό Στέλιου Μαυρομμάτη μέχρι την οδό Κρατίνου.

Σημειώνεται ότι οι δύο οδοί παραμένουν στη διάθεση του κοινού για χρήση.

 

Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών  δεν θα επιτρέπεται η διακίνηση οχημάτων, ενώ όλα τα υπόλοιπα τμήματα της λεωφόρου θα είναι ανοικτά για χρήση από το κοινό. Για διευκόλυνση της διακίνησης στην περιοχή προτείνονται οι πιο κάτω εναλλακτικές πορείες:

 

Από τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης, μπορεί να χρησιμοποιείται είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και στη συνέχεια των οδών Στέλιου ΜαυρομμάτηàΙκάρουàΔαιδάλουàΚνωσούàΓλαύκου.

 

Από το κέντρο της πόλης με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού, μπορεί να χρησιμοποιείται  είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη είτε πορεία μέσω των οδών ΓλαύκουàΆννινουàΔαιδάλουàΑνδρεάδουàΣτέλιου ΜαυρομμάτηàΚυριάκου Μάτση.  

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

xarths

Home