ΛΑΡΙΣΑ

Αυτοί θα είναι στην κριτική επιτροπή στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς – Παγκόσμια εστεμμένη η παρουσιάστρια

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει! Ποια θα είναι η νέα Σταρ Θεσσαλία 2018 που θα εκπροσωπήσει την Θεσσαλία και την Ελλάδα στο εξωτερικό;

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, νιάτα και ομορφιά θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς, στο κτήμα Δριστέλλα στην Λάρισα!

Κριτές της βραδιάς ο Σχεδιαστής Υψηλής Ραπτικής Θεόδωρος Τρανούλης, η 1st Miss World Next Top Model Ηρώ Δημητροπούλου, η παίκτρια του My Style Rocks Τάνια Κοφινιώτη, η δημοσιογράφος του Σκάι Μάνια Αλιβιζάτου, η make up artist Μάχη Τριαντάρ , η Μις Ελλάς 2017 Θεοδώρα Σούκια .

Καθώς επίσης ο μάχιμος Δικηγόρος σε Λάρισα και Αθήνα Στέλιος Σούρλας, o CEO της Forthright σε Αθήνα και Λάρισα Νίκος Παπαδόπουλος , ο Διευθυντής των Ιεκ Δήμητρα Ζάρκος Βασίλης, η Διευθύντρια των Laser Salon σε Αθήνα και Λάρισα Χρύσα Κουλούρη.

Άρτι αφιχθείς από το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και αφού πέρασε στην δεύτερη φάση, την μουσική κάλυψη του 5ου Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς Σταρ Θεσσαλία 2018 θα πραγματοποιήσει ο Λαρισαίος Κωνσταντίνος Παπαναστασίου που εντυπωσίασε το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του και πήρε 3 ναι από τους κριτές.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η παγκόσμια εστεμμένη Χρύσα Πλαβού – Μπαλατσούκα απ’ τα Τρίκαλα. Σκηνοθέτης της βραδιάς ο Λαρισαίος και χρόνια στα δρώμενα Άκυς Μητσούλης. Η Μις Θεσσαλία 2017 – Νάσια Βασιλιάδου επιστρέφει ως χορογράφος μετά την νίκη της με την ομάδα “House of Drama” στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Η Μαρία Μπολώση Σταρ Θεσσαλία 2017 θα παραδώσει το στέμμα της στη Σταρ Θεσσαλία 2018!

Δείτε φωτογραφίες από τις διαγωνιζόμενες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις