ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διπλή ενίσχυση για την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ

Σε δυο πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην ΑΕΛ πλέον θα αγωνίζονται οι Αλεξάνδρα Γιαμαλή και Κυριακή Βασιλείου.

Η Γιαμαλή είναι 17 ετών μεσοεπιθετικός, διεθνής με την Εθνική κορασίδων και μέχρι πρότινος έπαιζε στις Ελπίδες Καρδίτσας ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει πολλές συμμετοχές στην Α’ Εθνική με Παοκ, Άρη, Δράμα και Καρδίτσα.
Η Βασιλείου είναι από την Κύπρο 21 ετών, αγωνίζεται σαν πλάγιο Χάφ, έπαιζε στην Πανσερραϊκή και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και αυτή σε Άρη, Καρδίτσα και Δράμα ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Κύπρου.
Οι δυο νεαρές παίκτριες συμμετέχουν εδώ και καιρό στις προπονήσεις της ομάδας και αναμένεται να βοηθήσουν άμεσα τον Βασίλη Πάνο στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της.

Λογικά αυτές θα είναι και οι μοναδικές προσθήκες της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο εκτός και αν προκύψει και άλλη ανάλογη με τις προηγούμενες, εξαιρετική περίπτωση.
Στον αντίποδα τώρα από την ΑΕΛ αποχώρησαν οι Άννα Γαγάρα, Ντίνα Νέστορα και Μαρία Κόλτση με την διοίκηση της ομάδας να τις ευχαριστεί για την προσφορά τους και να τις εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ιδιαίτερη αναφορά φυσικά θα πρέπει να γίνει στην διεθνή Άννα Γαγάρα η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην συνεχόμενα ανοδική πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Η ΑΕΛ της εύχεται καλή συνέχεια σε ποδοσφαιρικό και επαγγελματικό τομέα.
Παράλληλα στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει οι διεθνής Βλασειάδου και Ρήγα με τον χρόνο επιστροφής τους και στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας να λιγοστεύει.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις