ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο πιο ψηλός Έλληνας είναι Λαρισαίος και σήμερα εργάζεται ως μοντέλο – Το… δέος της Τατιάνας Στεφανίδου (video)

Ο 28χρονος Γιάννης Παπαδημητρίου, με καταγωγή από δύο χωριά της Ελασσόνας, την Τσαπουρνιά και το Σαραντάπορο, είναι ο πιο ψηλός Έλληνας του κόσμου, αφού ατενίζει τον κόσμο από τα 224 εκατοστά του.

Ο Λαρισαίος που σήμερα ζει στη Γερμανία, συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα με την ιστορία του και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω του ύψους του αλλά και της επέμβασης που έπρεπε να κάνει για να αντιμετωπίσει την ανεξέλεγκτη ανάπτυξή του, που μάλιστα τον οδήγησε να βρεθεί σε κώμα για αρκετούς μήνες, έχει καταφέρει να φτιάξει τη ζωή του.

Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στον Σκάι και στην Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε πως πλέον εργάζεται σε ένα πρακτορείο μοντέλων στη Γερμανία και έχει το δικό του ατζέντη!

Πρόκειται φυσικά για ένα πρακτορείο μοντέλων που αναζητεί τη διαφορετικότητα, ενώ όπως εξήγησε ήδη έχει κάνει την πρώτη του δουλειά. Ποια ήταν; Να βρεθεί με τέσσερα ακόμη άτομα, μεταξύ αυτών ένας νάνος κι ένας μποντιμπίλντερ, εντός ενός τηλεφωνικού θαλάμου!

Με μπόλικο… δέος στο βλέμμα της η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε από την κάμερα να δείξει τη διαφορά στο ύψος με την ίδια, βγάζοντας τα παπούτσια της και σημειώνοντας πως είναι… 171 εκατοστά!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο 28χρονος Γιάννης έχει πλέον θαυμαστές που καθημερινά του ζητούν μία φωτογραφία μαζί του, ενώ εξήγησε πως πλέον το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι να βρει παπούτσια στο νούμερό του αφού φοράει… 57!

Δείτε το βίντεο που πρόβαλε ο ΣΚΑΙ

Πρόβλημα βέβαια αντιμετωπίζει και στις μετακινήσεις ειδικά με αεροπλάνο, αφού σχεδόν πάντοτε παίρνει πρώτη θέση στο χώρο της bussines class, για να μπορέσει μετά βίας να… χωρέσει!

Για την ιστορία σημειώνουμε πως ο 28χρονος Λαρισαίος είναι ο ψηλότερος Έλληνας στον κόσμο και 4ος ψηλότερος Ευρωπαίος.

newsroom onlarsisa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις