ΛΑΡΙΣΑ

Από το Μητροπολίτη Λαρίσης ξεκίνησε την προεκλογική του καμπάνια ο Κώστας Κολλάτος

Επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τον Δήμαρχο Τεμπών και εκ νέου υποψήφιο κ.Κώστα Κολλάτο ο όποιος επισκέφτηκε χθες το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιερώνυμο και συνομίλησε μαζί του για τις δημοτικές εκλογές,για την μορφολογία του Δήμου Τεμπών, καθώς επίσης για την μεγάλη εκκλησιαστική ιστορία της περιοχής, τις φυσιογνωμίες της εκκλησίας μας,τα ιστορικά μοναστήρια και εκκλησίες της περιοχής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε ακόμη στον θρησκευτικό τουρισμό, στην αξιοποίηση της Κοιλάδας Τεμπών και το προσκύνημα τις Αγίας Παρασκευής και τις παρεμβάσεις που πρέπει και θα γίνουν σ’αυτο στο πλαίσιο περαιτέρω αξιοποίησης του .

Ο κ.Κολλάτος ανέλυσε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη το σχέδιο του ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον πνευματικό και θρησκευτικό ηγέτη για τα σημαντικά έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στο Δήμο Τεμπών όπως και καποια που θα παραδοθούν άμεσα,όπως ο δρόμος Πυργετού -Αιγάνης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κολλάτο κάθε επιτυχία στις εκλογές και στο έργο που κάνει ως δήμαρχος σε μια ιστορική περιοχή με μεγάλη παράδοση και προσφορά στην Εκκλησία και την Ορθοδοξία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες