ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Της …σύλληψης χθες σε Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα

Συνελήφθη χθες Παρασκευή (05-04-2019) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 44χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (9) γραμμαρίων περίπου, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (6,59) γραμμαρίων, καθώς και ένα γυάλινο βαζάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Συνελήφθη χθες Παρασκευή (05-04-2019) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος, διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας εισήλθε ως πελάτης σε κατάστημα και εκμεταλλευόμενος προσωρινή αβλεψία υπαλλήλου αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό.

Συνελήφθη χθες Παρασκευή (05-04-2019) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 41χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης (8) μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη χθες Παρασκευή (05-04-2019) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 36χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους και (6) μηνών για κλοπή και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες