ΛΑΡΙΣΑ

Βγάζει Αρχηγούς η Τσαριτσάνη… (φωτο)

Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας και Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας.

Και οι δυο είναι από την μαρτυρική Τσαριτσάνη της Ελασσόνας και συναντήθηκαν την Παρασκευή στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα, που γιόρταζε τον προστάτη της Άγιο Γεώργιο. Δυο αξιωματικοί που τιμούν τις στολές που φορούν και την πατρίδα που υπηρετούν.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ είναι του δόγματος ότι «Η αδιαφορία ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα δεν συνδέονται με την Πολεμική Αεροπορία…» και όπως λένε αυτοί που ξέρουν, η χώρα μας είναι σε πολύ καλά χέρια και είμαστε τυχεροί που αυτή την συγκεκριμένη περίοδο, με το σκηνικό έντασης που υπάρχει στο Αιγαίο, Αρχηγός της Πολεμικής μας Αεροπορίας είναι ο Γεώργιος Μπλιούμης…».

Από την άλλη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς, Αστέριος Μαντζιώκας, τα τρία χρόνια που είναι στη Λαμία έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων του και να καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Είναι όμως από εκείνους τους αξιωματικούς που με κάθε ευκαιρία τονίζει: «Τα συγχαρητήρια πρέπει να δίνονται σε εκείνους που δίνουν τη μάχη στο δρόμο για να αισθάνεται πιο ασφαλής ο πολίτης…»

Όπως και στην πρόσφατη άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης με τον σοβαρό τραυματισμό της 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς έδωσε τα εύσημα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς και στη ΔΑ Βοιωτίας, καθώς επίσης ευχαρίστησε και τους συναδέλφους του από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι το αποτέλεσμα έρχεται από τις ομάδες και όχι από τις μονάδες…», λέει χαρακτηριστικά και προσπαθεί σε αυτό να μυήσει όλους τους αστυνομικούς της Στερεάς Ελλάδας.

Μακάρι να τα καταφέρει…

(στην αλλαγή του χρόνου μαζί με τους μάχιμους αστυνομικούς κόβοντας την πίτα στο καπό του περιπολικού)

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες