ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ευαισθησία Αγοραστού-Μιχαλάκη – Προσέφεραν αμαξίδια στον Αστέρα Τρικάλων

Πάνω απ’ όλα άνθρωποι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων προχώρησαν σε άλλη μια αξιέπαινη πράξη.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  προσέφεραν αμαξίδια στην ομάδα μπάσκετ Αστέρας Τρικάλων, οι παίκτες της οποίας μας κάνουν υπερήφανους με τη συμμετοχή τους σε εθνικά πρωταθλήματα.

Στο Ευχαριστήριό της η ομάδα αναφέρει:

«Το Δ.Σ της Γ.Ε. Τρικάλων Αστέρας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων  κ. Χρήστο Μιχαλάκη, για την εξ ολοκλήρου κάλυψη της αγοράς 6 αθλητικών αμαξιδίων για το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Σωματείου μας.

Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο στην προσπάθεια, που ξεκινήσαμε το 199, για την κοινωνικοποίηση των ΑμεΑ μέσω της άθλησης και επιβεβαιώνουν την πεποίθησή μας πως η συντεταγμένη πολιτεία σε συνεργασία με τους φορείς των ΑμεΑ, μπορεί να δίνει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των ΑμεΑ.

Και πάλι ευχαριστούμε θερμά και διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη επιμονή την προσπάθειά μας για ανάπτυξη της άθλησης των ΑμεΑ στον τόπο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ».

Πηγή: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις