ΛΑΡΙΣΑ

Γαμβρούλας για Νέα Σμύρνη: Μια συνοικία παρατημένη και σε κατάθλιψη

Την συνοικία της Νέας Σμύρνης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Νίκος Γαμβρούλας και στελέχη της Ορμής Ανανέωσης.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε την λαϊκή όπου συνομίλησε με τοπικούς παραγωγούς, βρέθηκε σε γειτονιές της συνοικίας συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής, περπάτησε όλη τη Σωκράτους όπου επισκέφτηκε όλα τα καταστήματα της περιοχής για να ανταλλάξει απόψεις με τους καταστηματάρχες και τέλος επισκέφτηκε τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ, για να τους ενημερώσει σχετικά με τις δραστηριότητες του συνδυασμού.

Ο Νίκος Γαμβρούλας μετά το τέλος της περιοδείας τόνισε: Μας έκανε εντύπωση η κατάσταση στην Νέα Σμύρνη. Φαίνεται μια συνοικία παρατημένη και σε κατάθλιψη. Η απουσία των υπηρεσιών καθαριότητας είναι εμφανής, ο φωτισμός στις περισσότερες περιοχές ιδιαίτερα χαμηλός σύμφωνα με τους κατοίκους, δημόσια οικόπεδα με χόρτα πάνω από μισό μέτρο, αυτοκίνητα εγκαταλελειμμένα να σαπίζουν σε δρόμους και το σύνολο των κατοίκων να διαμαρτύρονται για την απουσία του Δήμου από την περιοχή.

Είναι άμεση ανάγκη να μπει η περιοχή της Νέας Σμύρνης στον χάρτη της πόλης, και αυτό να ξεκινήσει από την δημιουργία πεζογέφυρας στην είσοδο της συνοικίας! Ο Δήμος επιτέλους θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα την πολύπαθη αυτή συνοικία και να βελτιώσει τις υποδομές, την αισθητική και την εικόνα της. Επιτέλους ας καταλάβει η Δημοτική αρχή ότι Λάρισα ΔΕΝ είναι μόνο το κέντρο της!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες