ΛΑΡΙΣΑ

Μανώλης: Να γίνει η Ραψάνη σημείο προορισμού Ελλήνων και ξένων επισκεπτών

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και παρουσία πλήθους κόσμου ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία στην πλατεία της Ραψάνης.

Ο κ. Μανώλης αναφέρθηκε «στο ρόλο του δημάρχου, ο οποίος είναι να λύνει τα προβλήματα, όχι για να τα αναγνωρίζει μόνον, να φέρνει αποτελέσματα, όχι για να διαβεβαιώνει ότι ασχολείται με το πρόβλημα, να βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών του, όχι για να κάνει δηλώσεις και δημόσιες σχέσεις».

Στη συνέχεια τόνισε ότι «η περιοχή της Ραψάνης είναι ευνοημένη και από άποψη γεωγραφίας, αγροτικής παραγωγής και πολιτισμού. Σημείο παραθεριστικό, περιοχή οινοπαραγωγική, κάτοικοι που σέβονται τον πολιτισμό και εκτιμούν την παράδοση και αυτό το αποδεικνύουν κάθε μέρα οι δύο δραστήριοι σύλλογοι, ο Μορφωτικός σύλλογος και ο σύλλογος γυναικών Ραψάνης».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα προς όλους, λέγοντας πως «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Ραψάνη κάτι περισσότερο από μια κουκίδα στον χάρτη της Ελλάδας. Να την κάνουμε σημείο προορισμού Ελλήνων και ξένων επισκεπτών».

Εξήγησε πως «για να έχουμε αποτελέσματα υπάρχει  ένας παράγοντας πολύ σημαντικός. Η συμφωνία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και δημοτών. Η Δημοτική Αρχή καταρτίζει σχέδια δράσης μετά από διαβούλευση με τους δημότες της και οι δημότες δείχνουν εμπιστοσύνη στις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής. Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει τα έργα και οι δημότες υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής. Και δεσμευόμαστε σήμερα απέναντι σας για τα έργα που θα υλοποιήσουμε στην Ραψάνη. Έργα καθημερινότητας και υποδομών».

Τέλος ο κ. Μανώλης απευθυνόμενος προς τους δημότες ζήτησε «την υποστήριξη τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου, δίνοντας έτσι στη «Νέα Δύναμη» την ουσιαστική δύναμη για να αγωνιστεί για σας τα επόμενα τέσσερα χρόνια με αξιοπιστία, εντιμότητα και συνέπεια».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες