ΛΑΡΙΣΑ

Ο Νασιακόπουλος σε πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις σε Μελισσοχώρι – Γαλήνη: «Δίνουμε αξία στην ψήφο μας για να δώσουμε αξία στον τόπο μας»

«Δίνουμε αξία στην ψήφο μας για να δώσουμε αξία στον τόπο μας», ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σήμερα σε πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις στο Μελισσοχώρι και στη Γαλήνη.

«Η ψήφος κάθε δημότισσας και κάθε δημότη είναι το διαβατήριο για τη νέα εποχή. Ψήφος στον ενωτικό συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» σημαίνει νοικοκυρεμένα οικονομικά του δήμου, μειωμένα τέλη (ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις στη νέα θητεία), ποιοτικότερες υπηρεσίες σε περισσότερους τομείς, καθαρές γειτονιές, περισσότερα έργα ουσίας, ισχυρότερη κοινωνική πολιτική», υπογράμμισε ο κ. Νασιακόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια «χαλαρής» ψήφου».

«Μπροστά στην κάλπη – ανέφερε – όλοι οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι τυχόν χαλαρή ψήφος, παρά ενδεχομένως τις καλές προθέσεις τους, μπορεί να οδηγήσει σε αδύναμο και ασταθή δήμο. Μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις πληρωμών, σε δημιουργία νέας γενιάς χρεών, σε απώλεια πόρων από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, σε χαμένες ευκαιρίες….

Πρέπει να είναι λοιπόν σαφές ότι χωρίς ισχυρή, αυτοδύναμη πλειοψηφία του ενωτικού συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει ο κίνδυνος να ανακοπεί η ανοδική πορεία του δήμου μας. Υπάρχει κίνδυνος για πισωγύρισμα στην περίοδο 2010-14, την εποχή των χαμηλών επιδόσεων, των υψηλών τελών, των πολλών δανείων, των ληξιπρόθεσμων οφειλών, των μελετών που έμειναν στα συρτάρια…. Πάνω απ’ όλα την εποχή της υδροφόρας, στην οποία βάλαμε τέλος με πολύ κόπο και εργώδεις προσπάθειες», σημείωσε.

«Εμείς μιλάμε με και για έργα, αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, δεν τάζουμε κολιέ και βραχιόλια…»

«Το πρόγραμμά μας για το Μελισσοχώρικαι τη Γαλήνη της νέας εποχής είναι συγκεκριμένο, κοστολογημένο και αναφέρει σαφέστατα από πού προέρχεται η χρηματοδότηση κάθε πρωτοβουλίας και έργου. Απαντά στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, μαζί με την οποία άλλωστε το σχεδιάσαμε, είναι οραματικό και ταυτόχρονα απολύτως ρεαλιστικό», επισήμανε καταχειροκροτούμενος ο κ. Θανάσης Νασιακόπουλος.

«Το μεγάλο έργο μας στην πρώτη θητεία αποτελεί το εχέγγυο ότι και στη δεύτερη θητεία μας πρόκειται να κάνουμε ακόμη περισσότερα απ’ όσα λέμε», τόνισε και πρόσθεσε: «εμείς μιλάμε με το έργο μας και για το έργο μας. Αφήνουμε άλλους να τάζουν κολιέ και βραχιόλια και – ποιος ξέρει; – καθώς η κοινωνία τους γυρνά την πλάτη, ίσως φθάσουν να εξαγγείλουν και… θάλασσα», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκινούν τα έργα στην πλατεία, ηλεκτροφωτισμός παντού, ποδηλατόδρομος ως τη Βόλου

«Εντός του 2019 ξεκινούν τα έργα ανακατασκευής της πλατείας του Μελισσοχωρίου με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα LEADER καθώς το μόνο που απομένει είναι η τελική έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους», ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κιλελέρ υπό τα θερμά χειροκροτήματα των κατοίκων.

Ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος ανέδειξε το έργο «ουσίας», όπως το αξιολόγησε, της πρώτης θητείας με βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο και την αγροτική οδοποιία («δεν νοείται καν σύγκριση με την περίοδο 2010-4 γιατί δεν συγκρίνεται η ημέρα με τη νύχτα», είπε χαρακτηριστικά), έργα ηλεκτροφωτισμού, σημαντική βελτίωση της καθαριότητας, έργα στα κτίρια του δημοτικού σχολείου, του ιατρείου και του τοπικού συμβουλίου.

Για τη νέα θητεία, προανήγγειλε μεταξύ άλλων τη δημοπράτηση του αποχετευτικού δικτύου ομβρίων, τη δημιουργία πεζοδρόμων και ποδηλατόδρομουκατά μήκος της εισόδου από τη Λάρισα (γέφυρα έως Βόλου), την ασφαλτόστρωση του περιφερειακού από την είσοδο της Γαλήνης, την επιδιόρθωση και αναβάθμιση του συνδετηρίου δρόμου Μελισσοχωρίου – Νίκαιας, την κατασκευή νέας παιδικής χαράς με πολυόργανο για την άσκηση ενηλίκων, την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού και νέες παρεμβάσεις στην καθαριότητα και το πράσινο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες