ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δύο άτομα από τον Τύρναβο κι ένας από τον Πλαταμώνα με χειροπέδες για τη ληστεία στο Συκούριο

Σε τρεις συλλήψεις με την κατηγορία της συμμετοχής στη ληστεία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Συκούριο, εκ των οποίων μία γυναίκα και ένας άνδρας από τον Τύρναβο, και ένας άνδρας από τον Πλαταμώνα προχώρησαν οι αστυνομικοί, ξετυλίγοντας το κουβάρι και οδηγώντας στη δικαιοσύνη άτομα υπεράνω υποψίας.

Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης όταν από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν το πρωί της ίδιας ημέρας, μετά τη ληστεία, οι δράστες από το Συκούριο (μαύρο AUDI Α3) και βρέθηκε μετά από λίγη ώρα δεν είχε κανένα σημάδι παραβίαση όπως σημάδια παραβίασης δεν είχε και ο χώρος πάρκινγκ στον οποίο φυλασσόταν. Αμέσως κλήθηκε για κατάθεση η καταγγέλλουσα την κλοπή η οποία φαίνεται να ομολόγησε την εμπλοκή της στην κλοπή, καταγγέλλοντας τη “μαϊμού” κλοπή του αυτοκινήτου και βοηθώντας με τα λεγόμενά της στο να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Στη συνέχεια έγινε η σύλληψη του 35χρονου Τυρναβίτη ο οποίος κατηγορείται ως αυτός που μπήκε στην Τράπεζα και έκανε τη ληστεία αλλά και του άλλου κατηγορούμενου από τον Πλαταμώνα που κατηγορείται ως συνεργός αφού σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο έφυγαν από την Τράπεζα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναζητείται ένα ακόμη άτομο, ενώ η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της συμμετοχής των ίδιων ατόμων και σε άλλη ληστεία Τράπεζας στην περιοχή.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

paidis.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις