ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Τους πείραξαν οι γλάστρες του Φιλοζωικού Συλλόγου στο πεζοδρόμιο – Το «STOP από την Δημοτική Αστυνομία (φωτο)

Για χρόνια τώρα ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» διατηρεί μπροστά από τα γραφεία του μια …πράσινη όαση από γλάστρες, κάτι που φαίνεται πως ξαφνικά ενόχλησε ορισμένους και κατήγγειλαν το γεγονός στην Δημοτική Αστυνομία Λάρισας.

Η τελευταία λοιπόν κάνοντας την εμφάνισή της στον Σύλλογο, ζήτησε να απομακρυνθούν οι γλάστρες διότι εμποδίζουν την άνετη διέλευση των πεζών από το πεζοδρόμιο στο συγκεκριμένου σημείο.

Εξοργισμένοι με την συμπεριφορά αυτή οι ιθύνοντες του Συλλόγου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» ανήρτησαν στο facebook, την απάντησή τους στην Δημοτική Αστυνομία, τονίζοντας ότι: «όλοι ξέρουμε τι σας ενοχλεί στον ελεύθερο….απλά πράγματα το λέει και η λέξη ΕΙΝΑΙ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ!!!!!!!! Δεν θα γίνει ποτέ μαγαζάκι σας!!!!».

Αναλυτικά τα όσα αναγράφονται στο post:
«Η Δημοτική αστυνομία αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της πόλεως ήρθε και σε μας!!!!Καταγγελία λένε (να’ χαμε να λέγαμε) για τα λουλούδια που έχουμε στην άκρη του πεζοδρομίου (κατάληψη πεζοδρομίου)!!! Χρόνια τώρα κανένας πεζός δεν διαμαρτυρήθηκε (αφού δεν εμποδίζουν τον διάδρομο) και όλοι μας λένε μπράβο για την ομορφιά της φύσης!!!! Αυτές οι γλάστρες κάποτε έσωσαν ένα μικρό κοριτσάκι που ξέφυγε από την μητέρα του…….εκτός από αυτό το περιστατικό όλοι ξέρουν ότι στην λέσχη υπάρχουν δυο τυφλά γατάκια και ένα τυφλό σκυλάκι, αν κάποτε (ποτέ να μην γίνει) ξεφύγουν από την επίβλεψη μας τουλάχιστον να υπάρχει ένα εμπόδιο πριν τον δρόμο!!!!! Μα τι σας λέω τώρα? όλοι ξέρουμε τι σας ενοχλεί στον ελεύθερο….απλά πράγματα το λέει και η λέξη ΕΙΝΑΙ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ!!!!!!!! Δεν θα γίνει ποτέ μαγαζάκι σας!!!!»

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες