ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απίστευτο τροχαίο στην Ελασσόνα: Ντελιβεράς συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και “εκτοξεύτηκε” πάνω σε μαθήτριες

Σοβαρότατο περιστατικό με αυτοκινητιστικό ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου στις 2 πάρα τέταρτο μετά μεσημβρίας, λίγο έξω από τα Γυμνάσια Ελασσόνας, όταν ενώ μαθητές βρισκόντουσαν επάνω στο πεζοδρόμιο και αποχωρούσαν από το σχολείο τους, αυτοκίνητο διερχόμενο από στενό προσέκρουσε σε διερχόμενο επίσης μηχανάκι που πραγματοποιεί delivery εξυπηρετήσεις φαγητού, με αποτέλεσμα ο οδηγός από το μηχανάκι να πέσει επάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσει πολύ σοβαρά ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε επίσης.

Συγκεκριμένα η πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο μηχανάκι είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να προσκρούσει χάνοντας την ισορροπία του, με τη σειρά του, επάνω στους μαθητές και τις μαθήτριες και για καλή του τύχη να τραυματιστεί μόνο στον αστράγαλο πολύ σοβαρά, αφού φορούσε κράνος και η πρόσκρουση στο έδαφος δεν ήταν μοιραία όπως τονίζουν πολίτες που είδαν το περιστατικό.

Η πτώση του όμως και η σύγκρουση έγινε με μαθήτριες που εκείνη την ώρα διέσχιζαν τη διαδρομή, με αποτέλεσμα το ένα κορίτσι να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά στο πόδι της ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια τραυματίστηκαν ελαφρώς (μώλωπες κτλ).

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι γονείς των παιδιών, όπου και κατέφθασε για να καταγράψει το συμβάν, με τον οδηγό του οχήματος, τον οδηγό από το μηχανάκι και τις τραυματισμένες μαθήτριες ενώ στο σημείο κατέφθασε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει αρχικά τα παιδιά στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η μία άτυχη μαθήτρια οδηγήθηκε στο χειρουργείο για το σπασμένο πόδι της, όπου και πραγματοποιήθηκε πολύωρη επέμβαση από τους γιατρούς ενώ ο οδηγός από το μηχανάκι νοσηλεύεται επίσης με σπασμένο αστράγαλο στο εν λόγω νοσοκομείο.

Η αστυνομία συντάσσει τη δικογραφία και διεξάγει προανακριτική έρευνα για το συμβάν ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Πηγή: elassona-city.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες