ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα η 2η διακρατική συνάντηση του Digitize Enterprise

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ φιλοξένησε στην πόλη της Λάρισας, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα την 2η διακρατική συνάντηση του έργου“Digitize Enterprise”. Εταίροι από 4 διαφορετικές χώρες – Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία και Κύπρο, επισκέφθηκαν την πόλη μας και τα γραφεία του ΙνΑνΕπ, προκειμένου να συζητήσουν για την εξέλιξη του έργου.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η πρόοδος του πρώτου παραδοτέου του έργου, δηλαδή του The Youth Work Toolkit, μιας εκπαιδευτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Ο κάθε εταίρος του έργου παρουσίασε τις μέχρι τώρα δράσεις του σχετικά με τα ψηφιακά learning nuggets ( καινοτόμος τρόπος micro- learning) καθώς επίσης συζητήθηκαν βελτιώσεις και τα επόμενα βήματα του έργου.

Τέλος, οι εταίροι, έθεσαν μια γερή βάση για την εξέλιξη και των επόμενων δύο παραδοτέων του έργου, το Virtual Learning Lab και το πρόγραμμα Digitize Enterprise για επαγγελματική εξέλιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματική και τα παραδοτέα του Digitize Enterprise μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου, τη σελίδα στο facebook, καθώς και την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου www.ied.eu.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις