ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το βιβλίο “Mama Africa” παρουσιάζεται στη Λάρισα

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού  διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του πρώτου βιβλίου του  Στέλιου Σκούρτη,  με τίτλο “Mama Africa”,  την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στις 8 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά  (Ροδόπης 48, στη Χαραυγή). Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν οι φιλόλογοι Ζωή Δεληζώνα και Νάντια Παπαδοπούλου.

Στην εκδήλωση μαζί με την παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει προβολή   εικόνων από τα ταξίδια του δημιουργού στην Αφρική ενώ στο χώρο του φουαγιέ της Λέσχης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας με θέματα επίσης από την αφρικανική ήπειρο..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤ. ΣΚΟΥΡΤΗ

Γεννήθηκε και ζει στη Λάρισα. Είναι καθηγητής πληροφορικής. Έχοντας ταξιδέψει πολλές φορές στην Αφρική, η σχέση του με την ήπειρο είναι ιδιαίτερη μιας και η σύζυγος του είναι από την Κένυα όπου γεννήθηκε και ο γιός τους.

Το βιβλίο είναι αυτοέκδοση, κυκλοφόρησε πρόσφατα και όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την προμήθεια γραφικής ύλης που θα προσφερθεί στα παιδιά του Eluuhya DEB primary school της επαρχίας Bungoma, στην Κένυα.

Διάρκεια έκθεσης : 21-28 Νοεμβρίου

Ώρες λειτουργίας : 19-21 καθημερινά εκτός Κυριακής

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες