ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης με καταγωγή από την Ελασσόνα, Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη

Η ανήλικη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε με τη μητέρα της ανήμερα των γενεθλίων της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 17χροινης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη από την περιοχή της Κατερίνης. Η ανήλικη αγνοείται από τις 8 Νοεμβρίου, ανήμερα των γεννεθλίων της και οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται πιθανότατα με τη μητέρα της.

Η Μαρία – Ιωάννα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, έχει καταγωγή από την Τσαριτσάνη της Ελασσόνας, από την οποία κατάγεται ο πατέρας της. Μάλιστα, κατά πληροφορίες η σχέση της οικογένειας με την περιοχή είναι στενή, αφού επισκέπτονταν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο το πατρικό τους σπίτι, όπου ζει και η γιαγιά της 17χρονης.

Για την Μαρία – Ιωάννα έχει ενεργοποιηθεί από μέρες ο μηχανισμός AmberAlert, ενώ με νεότερή του ενημέρωση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Η Μαρία – Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Η Μαρία – Ιωάννα εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα χρώματος μπλε. Η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η αγωνία στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Τσαριτσάνη είναι μεγάλη, με τους κατοίκους να παρακολουθούν με αγωνία την υπόθεση της εξαφάνισής της.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις