ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παιδιά και γονείς αγκάλιασαν την φιλανθρωπική εκδήλωση στη Λάρισα «Εγώ και Εσύ, μαζί…για καλό σκοπό!» (φωτο)

Ενώθηκαν όλοι μαζί για καλό σκοπό στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Εγώ και Εσύ, μαζί…για καλό σκοπό!» που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον Μύλο του Παππά.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Play Education» και το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Μήτσιου Center» ήταν οι συνδιοργανωτές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης και στο πλαίσιο αυτής διεξήχθη bazaar χειροποίητων αντικειμένων, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε φορείς που προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά, ενώ συγκεντρώθηκαν ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια.

Οι φορείς που θα ενισχυθούν είναι το «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρισας.

Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους εκπροσώπους των δυο φορέων, από επίτιμους καλεσμένους και από διακεκριμένους επαγγελματίες του επιστημονικού χώρου της πόλης. Οι ομιλίες είχαν ως κύρια αναφορά την ανάπτυξη, την σωματική και ψυχική υγεία,τη διατροφή, τη γυμναστική και μουσική παιδεία, τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία του παιδιού.

Παράλληλα με τις ομιλίες για την ενημέρωση των γονέων, έγιναν εκδηλώσεις για τα παιδιά που περιελάμβαναν έκθεση ζωγραφικής, δημιουργικές δραστηριότητες, χορό, τραγούδι, θεατρικό παιχνίδι, γυμναστικές επιδείξεις και δημιουργία κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών του δήμου Λαρισαίων, κ. Πάνος Σάπκας τόνισε στο onlarissa.gr για την εκδήλωση: «Είναι ο δεύτερος συνεχής χρόνος που γίνεται αυτή η εκδήλωση με όλους τους συνδιοργανωτές και τον δήμο μέσα, που βοηθάει τέτοιες πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι Λαρισαίοι συμμετέχουν όλο και περισσότερο, κυρίως νέοι άνθρωποι οι οποίοι στηρίζουν την όλη προσπάθεια. Ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το μπαζάρ θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον δέλεαρ για να έρθει ο κόσμος».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες