ΛΑΡΙΣΑ

Τι λέει ο Ελασσονίτης πατέρας της 17χρονης εξαφανισθείσας: “Το αυτοκίνητο είχε πάρει πορεία για την Τσαριτσάνη”

Για δέκατη ημέρα στο σκοτάδι η αναζήτηση της Μαρίας - Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέραςτης

Παρά το γεγονός ότι συμπληρώθηκαν δέκα ημέρες από την εξαφάνισή της, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της συνεχίζονται κυριολεκτικά στο απόλυτο σκοτάδι!

Ο πατέρας της Μανώλης Δεληγιάννης που γεννήθηκε στην Τσαριτσάνη την οποία και επισκέπτονταν συχνά με την οικογένειά του, καθώς εκεί ζει στο πατρικό του, η μητέρα του, μίλησε για τον Γολγοθά που ζει από τις 8 Νοεμβρίου, ξεκινώντας από την ημέρα της εξαφάνισης: «Το ζήτημα, είπε, είναι ότι ήταν σε μία διένεξη εδώ έξω με έναν πελάτη του καφενείου, το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα και χάσαμε τα ίχνη τους. Δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση να πούμε. Βέβαια με την αστυνομία έχουμε πιάσει όλες τις περιπτώσεις που θα μπορούσε να γίνει κάτι και δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα».

Από την ημέρα εκείνη, ο κ. Δεληγιάννης εξηγεί πως σε συνεργασία με τις αρχές, έχουν γίνει… φύλο και φτερό όλες οι γνωριμίες της συζύγου του: «Αυτό κάνουμε… (σ.σ. επικοινωνούμε με) Φιλενάδες, φίλους, γνωστούς, συγγενείς τα πάντα. Εδώ και μία εβδομάδα. Σε όλη την Ελλάδα. Στα τυφλά βαδίζουμε. Δεν έχει εντοπιστεί τίποτε. Αυτό είναι το περίεργο».

Ο πατέρας της 17χρονης απευθύνει σε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, υποστηρίζοντας πως την ημέρα της εξαφάνισης, το αυτοκίνητο είχε πάρει κατεύθυνση για το πατρικό του σπίτι στην Τσαριτσάνη: «Η κόρη μου, είπε, έχει το χαρακτηριστικό ότι περπατάει βασταζόμενη από μία περπατούρα. Να έχουν το νού τους… μία πληροφορία… κάτι από αγρότες, από κυνηγούς, μήπως έχουν πέσει κάπου… γιατί η πορεία που έχει πάρει το αυτοκίνητο είναι προς το χωριό μου προς την Ελασσόνα. Εκεί είναι το πατρικό μου και υπέθεσα ότι μήπως πήγαν προς τα εκεί.»

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών αρχών.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις