ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Κραυγή απόγνωσης 50χρονης γυναίκας – Ζει χωρίς ρεύμα εδώ και 9 μήνες με την κόρη της

Σε απόγνωση βρίσκεται μία 50χρονη γυναίκα από τη Νέα Ιωνία Βόλου, η οποία ζητά τη βοήθεια των συμπολιτών της, προκειμένου να γλιτώσει από τον «γολγοθά» που ανεβαίνει κάθε μέρα.

Η άτυχη γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και για τον λόγο αυτό είναι υπέρβαρη, και ζυγίζει 170 κιλά. Με τον σύζυγό της έχουν χωρίσει και ζει με την 18χρονη κόρη της σε ένα σπίτι που δεν διαθέτει τις βασικές και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, ενώ η ΔΕΗ έχει διακόψει τη σύνδεση εδώ και εννέα μήνες, αφού το ποσό το οποίο οφείλει ξεπερνά τις 7.500 ευρώ. Μεγάλο είναι και το χρέος της στη ΔΕΥΑΜΒ για την κατανάλωση νερού, που αγγίζει τις 2.500 ευρώ.

Η γυναίκα σιτίζεται με τη βοήθεια της γειτονιάς, ενώ χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια. Η π. αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου Νατάσα Μορφογιάννη έχει επικοινωνία με την οικογένεια και προσπαθεί να βρει λύση για να προσφέρει την οργανωμένη βοήθεια συμπολιτών μας.

Η 50χρονη πρέπει να χάσει το αμέσως επόμενο διάστημα 40 κιλά, προκειμένου να πάρει το «πράσινο φως» από τους χειρουργούς του Νοσοκομείου Βόλου για να γίνει άμεσα η απαραίτητη για τη ζωή της επέμβαση.

Συνεργάτες της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό και τη βοήθεια που χρειάζεται η εν λόγω οικογένεια, στο τηλέφωνο 24210 20337.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες