ΛΑΡΙΣΑ

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο η Ελασσόνα (φωτο)

Στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν στην κεντρική πλατεία της πόλης, για να απολαύσουν το τοπικό συγκρότημα  “Samoladay the band” και την Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας.

Την βραδιά προλόγισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα που δήλωσε: «Κηρύσσουμε απόψε την έναρξη των εκδηλώσεων για το Δήμο μας. Σας ευχαριστούμε όλους που βρίσκεστε απόψε εδώ, όπως επίσης και το υπέροχο συγκρότημα που θα μας διασκεδάσει. Είναι δικά μας παιδιά και είναι χαρά μας που θα μας διασκεδάσουν απόψε.  Η Φιλαρμονική επίσης όπως πάντα παρών στις εκδηλώσεις του Δήμου θα μας χαρίσει υπέροχες μελωδίες»   .

Ο δήμαρχος κ. Νικ. Γάτσας δήλωσε: «Σας καλοσωρίζουμε όλους και σας ευχόμαστε να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ. Ο Δήμος Ελασσόνας θέλει να είναι κοντά σε όλους τους δημότες και τις δημοτικές ενότητες με όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις όλη την χρονιά. Ευχαριστούμε τόσο το συγκρότημα όσο και την Φιλαρμονική του δήμου μας  που απόψε συμμετέχει στο άναμμα του δέντρου καθώς επίσης και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που εθελοντικά με τα μικρά παιδιά συμμετέχουν σ’ αυτές. Εύχομαι σε όλους σας υγεία και καλές γιορτές».

Μικρά παιδιά με φαναράκια στα χέρια έδωσαν το σύνθημα και το δέντρο φωταγωγήθηκε. Ακολούθησε συναυλία με μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου και του συγκροτήματος «Samoladay». Τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται και το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου για όλες τις δημοτικές ενότητες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες