ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Τεμπών

Άρχισαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Τεμπών και η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων σε κάθε  Κοινότητα.

Αρχή έγινε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου το βράδυ στην Κοινότητα Ιτέας.

Το Σάββατο στις 18:00 μ. μ. στα Ιστορικά Αμπελάκια πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό του   Δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη ο οποίος ευχήθηκε σε όλους «καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος……….». Ακολούθησε η εξαιρετική απόδοση Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη  φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών, συνοδεία  της παιδικής χορωδίας της Μουσικής Σχολής του Δήμου παραρτήματος Αμπελακίων, ενώ ο Άη Βασίλης μοίρασε γλυκά και ζαχαρωτά στα παιδιά.

Την ίδια ημέρα στις 19:30 μ. μ. πραγματοποιήθηκε  η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία της κοινότητας  Καλοχωρίου από τον δήμαρχο Τεμπών, ο οποίος  και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Tην όλη εκδήλωση επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γυναικών και ο  Μ .Ε.Σ. Καλοχωρίου σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών. Στο τέλος της εκδήλωσης οι Γυναίκες του Συλλόγου μοίρασαν γλυκά  στους  παρευρισκόμενους.

Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εκτός του δημάρχου συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Παν. Γκατζόγιας και Γ. Νικολάου, η δημοτική σύμβουλος κ. Ζωή Τόπη, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Χ. Κρικώνης, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Αμπελακίων και Καλοχωρίου  κ. κ. Ιωάνν. Ταζές και  Γ. Σαίτης, αντίστοιχα  τοπικοί σύμβουλοι ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες