ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Καυγάδισε με τους θαμώνες καφετέριας στη Νέα Ιωνία, έφερε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Νέα Ιωνία όταν ένας 42χρονος πυροβόλησε έξω από καφέ μπαρ ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Όπως έγινε γνωστό, ο 42χρονος, που διαμένει στη Νέα Ιωνία, μετέβη στις 6:50 στην καφετέρια και αφού διαπληκτίστηκε με τους θαμώνες στη συνέχεια αποχώρησε. Ωστόσο, ο 42χρονος επέστρεψε στο κατάστημα κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο.  Ο άνδρας πυροβόλησε στον αέρα και από τα σκάγια έσπασε η τζαμαρία του διπλανού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο ευτυχώς ήταν κλειστό εκείνη την ώρα.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που αξιοποίησε τις καταθέσεις των μαρτύρων και εντόπισε το σπίτι του 42χρονου.  Σε έλεγχο των αστυνομικών εντός της οικίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο όπλο, 14 κυνηγετικά φυσίγγια, ένα χρησιμοποιημένο φυσίγγι και το κυνηγετικό όπλο που είχε χρησιμοποιήσει.
Διαπιστώθηκε επίσης πως ο 42χρονος είχε αγοράσει το κυνηγετικό όπλο από 73χρονο έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, χωρίς να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.
Ο 42χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες