ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος από Ελασσόνα: Το φως καλύτερων ημερών θα γίνει δυνατότερο! 

«Η σημερινή μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης, τα Θεοφάνεια, και ο αγιασμός των υδάτων συμβολίζουν τη διαρκή αναγέννηση. Είναι μια ημέρα κάθαρσης, χαράς και ελπίδας από την οποία αντλούμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσχέρεια που μπορεί να συναντήσουμε στο διάβα της ζωής». Τα παραπάνω δήλωσε ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την τελετή του αγιασμού των υδάτων στην Ελασσόνα.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, ο οποίος αντήλλαξε ευχές με πολλούς πολίτες για τη νέα χρονιά, ανέφερε επίσης ότι «η πατρίδα βρίσκεται πλέον σε μια νέα πορεία υψηλών προσδοκιών, αφήνοντας πίσω της τις τεράστιες δυσκολίες που την ταλάνισαν επί μια δεκαετία. Το φως καλύτερων ημερών, που ήδη αχνοφέγγει εμπρός μας, μπορεί να γίνει δυνατότερο εφόσον ακολουθήσουμε με σύνεση και αποφασιστικότητα τον δρόμο των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που θα αναθερμάνουν την οικονομία και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας».

Ενίσχυση Ενόπλων Δυνάμεων!

Ταυτόχρονα, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε ότι «η διαρκώς ταραγμένη ευρύτερη γεωγραφική περιφέρεια που βρισκόμαστε και η επιθετικότητα των γειτόνων μας απαιτούν την εγρήγορση όλου του ελληνισμού. Η ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων, της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας, στην οποία αναφέρθηκα κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, είναι εκ των ων ουκ άνευ για την διασφάλιση της ειρήνης στη ρευστή εποχή που ζούμε. Είμαι βέβαιος ότι με ενότητα και αυτοπεποίθηση οι Έλληνες μπορούμε να υπερνικήσουμε τα εμπόδια, και κυρίως να αντιμετωπίσουμε όσους απειλούν την κυριαρχία και τα εθνικά μας δίκαια.

Εύχομαι Καλή Φώτιση σε όσους λαμβάνουν τις κρίσιμες αποφάσεις γιατί οι ευθύνες τους για το αύριο του έθνους είναι πολύ μεγάλες».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες