ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Διπλή δουλειά στον αξονικό του νοσοκομείου Καρδίτσας λόγω βλάβης του αξονικού στα Τρίκαλα

Σε εντατικούς ρυθμούς δουλεύει εδώ και δύο περίπου μήνες ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Καρδίτσας λόγω της βλάβης που έχει υποστεί το ανάλογο ιατρικό μηχάνημα στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Όπως μας επισήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Βάϊος Βαρελάς ο αριθμός των ασθενών που εξυπηρετούνται έχει διπλασιαστεί καθώς όλα τα περιστατικά από τα Τρίκαλα κατευθύνονται στην Καρδίτσα. Και γιατί είναι η πιο κοντινή δομή υγείας και γιατί τα δύο νοσοκομεία είναι συνεργαζόμενα.

Θυμίζουμε ότι ο αξονικός του νοσοκομείου Καρδίτσας είναι πλήρως στελεχωμένος, λειτουργεί σε 24ωρη βάση και αυτό δίνει την δυνατότητα να καλύπτει και ανάγκες ασθενών του γειτονικού νομού. Όμως, όπως επισήμανε ο κ. Βαρελάς, η επιβάρυνση για το προσωπικό όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων που εργάζεται εκεί, είναι σημαντική, χωρίς πάντως να έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα προβλήματα.

Αυτό, τόνισε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν σκεφθεί κανείς ότι από την εξέταση μέχρι τον έλεγχο και τη διάγνωση η διαδικασία είναι απαιτητική και λόγω του φόρτου εργασίας και χρονοβόρα.

Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες