ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καταγγελία: Εστίες μόλυνσης από «φιλόζωους» στη Λάρισα

Την αγανάκτησή του εκφράζει με επιστολή του συμπολίτης μας στη Λάρισα, για την εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή παραπλεύρως της εκκλησίας των Αγίων Τεσαράκοντα Μαρτύρων, λόγω απορριμμάτων που δημιουργούνται όπως καταγγέλλει από «φιλόζωους», στέλνοντας και τη σχετική φωτογραφία.

Αναλυτικά η επιστολή του αναγνώστη: “Οδός  Άρεως, παραπλεύρως Εκκλησίας Αγίων Τεσαράκοντα… Κάποιοι «φιλόζωοι» παρά μάλλον φιλάνθρωποι… δημιουργούν εστίες μόλυνσης  σε μια κεντρικότατη συνοικία της Πόλης μας, όπου – και λόγω της παρακείμενης Εκκλησίας –  η κίνηση των κατοίκων είναι αυξημένη. Μικρά παιδιά καθημερινά πηγαινοέρχονται στα γειτονικά σχολεία του ΑΤΑ πατώντας ακαθαρσίες, των κατά τα άλλα συμπαθητικότατων τετράποδων φίλων μας, αφού κάποιοι  «ευαίσθητοι» συμπολίτες μας έχουν γεμίσει τον τόπο με κεσεδάκια για να τρώνε αδέσποτοι σκύλοι στο πεζοδρόμιο, να κοπρίζουν, εν συνεχεία να έρχονται και άλλοι δεσποζόμενοι σκύλοι με τα αφεντικά τους και μυρίζοντας την περιοχή να κάνουν το ίδιο.

Όλες οι γωνίες είναι κίτρινες, με το πεζοδρόμιο τα βράδυα να αποτελεί ναρκοπέδιο για τους περαστικούς,που θα ζήλευε και λόχος Μηχανικού !

Οδοκαθαριστής στην περιοχή έχει να φανεί απο το καλοκαίρι…παρόλα αυτά, τα δημοτικά τέλη καλά κρατούν…

Συνεργείο του Δήμου είτε να ψεκάσει με κάτι, είτε να πλύνει πεζοδρόμια και δρόμους ούτε λόγος…

Μήπως τελικά πρέπει να γίνουμε και λίγο ευαίσθητοι προς του συνανθρώπους μας; Να σεβόμαστε και λίγο τους γύρω μας; Ίσως και τον ίδιο μας τον εαυτό τελικά…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες