ΑΕΛΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ήττα με κάτω τα χέρια για την ΑΕΛ: Έχασε 3-0 από την ΑΕΚ – Δείτε τα γκολ

Χωρίς βαθμό και με κατεβασμένα χέρια γυρίζει η ΑΕΛ από την Αθήνα και την ήττα από την ΑΕΚ με 3 – 0.

Οι «βυσσινί» κινήθηκαν σε μια μετριότητα την οποία και πλήρωσαν με τέρμα σε ένα κρίσιμο σημείο (45’+3′), ενώ ανάλογη ήταν και η συνέχεια με γκολ με την επανέναρξη του αγώνα στο 50′, ενώ ο Λόπες έκλεισε τον «χορό» των τερμάτων για την ΑΕΚ στο 62′.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα στην αναμέτρηση στο 45’+2′ με «δράστη» τον Αντρέ Σιμόες.

Ο Μπακάκης εκτέλεσε ένα πλάγιο άουτ για τον Ολιβέιρα, ο οποίος από τη τελική γραμμή έκανε μια σέντρα στο πρώτο δοκάρι εκεί όπου ο Σιμόες έβαλε στη πλάτη του τον Μπράλιτς και με ένα όμορφο «τακουνάκι» κέρδισε στη «κλειστή» του γωνία, τον Κρίστινσον για το 1 – 0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50′ η ΑΕΚ έκανε δύο τα τέρματά της με σκόρερ αυτήν την φορά τον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και υπό την… επιτήρηση του Σλάβκο Μπράλιτς, σούταρε μέσα από τη περιοχή, διαγώνια στην αριστερή γωνία του Κρίστινσον, ο οποίος παρέμεινε θεατής στη πορεία της μπάλας για τα δίχτυα της ΑΕΛ για το 2 – 0.

Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε εκεί. Στο 62′ σε μια επίθεση της ΑΕΚ με τρεις ποδοσφαιριστές έναντι έξι (!) της ΑΕΛ, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να βρουν δίχτυα για τρίτη φορά στο ματς.

Ο Μάνταλος συγκεκριμένα γέμισε τη μπάλα στη περιοχή της ΑΕΛ διαγώνια, με αυτήν να περνά πάνω από το κεφάλι του Μπέρτου και να φτάνει στον Λόπες, ο οποίος με πλασέ στη κίνηση μέσα και αριστερά στη περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.

Διαιτητές: Διαμαντόπουλος, Ψαρρής, Τριανταφύλλου, 4ος Βάτσιος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Βράνιες (85′ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος (79′ Γιούσης), Βέρντε, Ολιβέιρα (68′ Μπότος).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (68′ λ.τ. Ζίζιτς), Μπράλιτς (54′ Μπούστος), Καρανίκας, Μπέρτος (78′ Μπάλλας), Σετσέροβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα, Παπάζογλου

Δείτε το 1-0

Δείτε το 2-0

Δείτε το 3-0

Πηγή video: novasports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις