ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Το παρακάνουν οι Βολιώτες – Παίρνουν προμήθειες ημερών από τα σούπερ μάρκετ λόγω κορωνοϊού

Εικόνες υπερβολής καταγράφονται σε σούπερ μάρκετ του Βόλου, λόγω της υστερίας που επικρατεί με τον κορωνοϊό και στη χώρα μας, ύστερα από την εξάπλωση του ιού στη γειτονική Ιταλία.

Σύμφωνα με όσα λέει στο TheNewspaper.gr διευθυντής υποκαταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Βόλο, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι κάνουν τις προμήθειές τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, για καλό και για κακό!

Έτσι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν σημειωθεί ρεκόρ πωλήσεων σε κονσέρβες, ρύζια και μακαρόνια, όπως και σε τοματοπολτούς.

Πολλοί είναι εκείνοι οι Βολιώτες που έσπευσαν να εφοδιαστούν γάντια μίας χρήσης, χαρτομάντηλα, αλλά και απολυμαντικά – αντισηπτικά κάθε είδους είτε σε μορφή τζελ, είτε σε μορφή υγρομάντηλου. Παράλληλα, οι περισσότεροι ζητούν να αγοράσουν από τα μάρκετ χειρουργικές μάσκες, ένα είδος όμως, που δεν διατίθεται, παρά μόνο στα φαρμακεία.

Οι ειδικοί συνιστούν ψυχραιμία, καθώς η εφοδιαστική αλυσίδα δεν αντιμετωπίζει στη χώρα μας κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα τα είδη έχουν επάρκεια.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες