ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα σκόρδα Πλατυκάμπου οδεύουν ολοταχώς για Ιαπωνία και συνεργασία με εταιρεία – κολοσσό

Μεγάλες στιγμές για το σκόρδο Πλατυκάμπου, το οποίο ταξιδεύει για την Ιαπωνία καθώς υπάρχει μια μεγάλη συνεργασία με εταιρεία – κολοσσό που ειδικεύεται σε συμπληρώματα διατροφής.

Στην χώρα της Άπω Ανατολής οι Ιάπωνες θα κάνουν τις αναλύσεις που χρειάζονται. Η «Wakunaga Pharmaceutical» ουσιαστικά πρόκειται να κάνει το σκόρδο Πλατυκάμπου διεθνές.

Ο καθηγητής κ. Δημήτρης Κουρέτας  έκανε γνωστά τα νεότερα για αυτό το ταξίδι του σκόρδου Πλατυκάμπου αναφέροντας στον λογαριασμό του στο facebook τα εξής:

«Σε λίγη ώρα θα έρθει η εταιρεία που συνεργάζεται με την Ιαπωνία και θα παραλάβει το δέμα με τα σκόρδα για την Wakunaga. Τα σκόρδα του Πλατυκάμπου θα ταξιδέψουν για 3 μέρες και μετά θα υποστούν για δύο μήνες αναλύσεις από τους Ιάπωνες . Στη συνέχεια όπως μας είπαν θα στείλουν άτομο εδώ να βάλει τις συνθήκες που θέλουν αυτοί στην καλλιέργεια. Το φυτό υγειονομικό πιστοποιητικό ότι τα σκόρδα δεν φέρουν ασθένειες εκδόθηκε από την περιφέρεια Θεσσαλίας ,τμήμα αγροτικής ανάπτυξης οι οποίοι υπερβάλλοντας εαυτόν ετοίμασαν τις απαραίτητες εξετάσεις σε 15 μέρες αντί των 3 μηνών που συνήθως γίνεται ( έτσι μας είχαν πει αρχικά στο υπουργείο ). Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Καλφουτζο , τον Δημήτρη Σταυρίδη και τον Κο Κανάκη που μερίμνησαν τάχιστα στο τμήμα της περιφέρειας . Ελπίζω σε 2 μήνες να ξεκινήσει η συνεργασία που θα κάνει το σκόρδο Πλατυκάμπου διεθνές γιατί πασίγνωστο είναι ήδη …..»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες