ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά υπερσύγχρονου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Γαλατά

Πολύτιμη προσφορά για τους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες που παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες, αποτελεί η προσφορά της οικογένειας του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, πρώην προέδρου του ΣΕΒ, ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.

Δωρεά υπερσύγχρονου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Γαλατά

Η δωρεά έγινε με πρωτοβουλία της κόρης του κ. Κυριακόπουλου, Κατερίνας, η οποία έκανε το αγροτικό της εκεί, ενώ ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Καραγιάννης πρότεινε την ανακήρυξη του δωρητή σε επίτιμο δημότη.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, ευχαρίστησε τον κ. Κυριακόπουλο –φίλο και συμμαθητή από την Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών– για την πολύ σημαντική προσφορά του. Τόνισε τη σημασία που αποδίδει η Περιφέρεια Αττικής στις δομές και στο επίπεδο των υπηρεσιών Υγείας προκειμένου η «επάρκειά τους να ανταποκρίνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της για την επέκταση της τουριστικής περιόδου». Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο Κέντρο Υγείας, ο αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε και αναλώσιμο υλικό, ευγενική προσφορά του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)