ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς παραδέχεται οτι πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια των ασθενών

Αλλά, ταυτόχρονα, κατηγορεί τους συνδικαλιστές που γνωστοποιούν τα προβλήματα.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς παραδέχεται οτι πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια των ασθενών

Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο, για πτώτη τμήματος της ψευδοροφής σε νοσηλευτικό θάλαμο. Με σημερινή ανακοίνωση, ο διοικητής του νοσοκομείου, επιβεβαιώνει το γεγονός και μάλιστα προσθέτει και άλλα παρόμοια που έχουν συμβεί παλαιότερα!

«Το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου 2019, σημειώθηκε το δυσάρεστο γεγονός της αποκόλλησης και πτώσης ενός πλακιδίου ορυκτών ινών της ψευδοροφής, σε θάλαμο της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Η Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε στην απομάκρυνση και την αντικατάστασή του. Στη συνέχεια, ακολούθησε έλεγχος της στεγάνωσης του δώματος, εντοπίσθηκε το πιθανό σημείο εισροής ύδατος, το οποίο μονώθηκε τοπικά.

Τέσσερις μήνες πριν σημειώθηκε πτώση σοβά, επίσης δίχως τραυματισμό, σε εξωτερικό χώρο, στη σύνδεση της Α΄ Πτέρυγας με την Β΄ Πτέρυγα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο διοικητής υποστηρίζει ότι «τα προβλήματα υπήρχαν επι δεκαετίες λόγω της απαξίωσης των προηγούμενων κυβερνήσεων» και ότι «δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για την επίλυσή τους».

Κατηγορεί δε τους εργαζόμενους ως «παπαράτσι του αρνητισμού και της καταστροφολογίας, που στοχοποιούν το νοσοκομείο»!

Την ίδια ώρα, δεν διαψεύδει κανένα από τεχνικά προβλήματα που έχει επισημάνει το σωματείο, αλλά αναφέρει πως είναι σε εξέλιξη διαδικασίες για ενεργειακή επιθεώρηση των εγκαταστάσεων, τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης, επισκευές στο κτίριο δοικητικών υπηρεσίων, πυροπροστασία, πιστοποίηση των ανελκυστήρων και άλλες παρεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κατέρρευσε ψευδοροφή στο νοσοκομείο Κιλκίς