ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γενικό Νοσοκομείο Πατρών: Οι εργαζόμενοι αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις

Το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Περιφερειακού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», αποφάσισε να αναστείλει τις κινητοποιήσεις.

Γενικό Νοσοκομείο Πατρών: Οι εργαζόμενοι αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» είχαν ξεκινήσει κινητοποιήσεις από 6/6 εξαιτίας του ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου αρνούνταν να υπογράφει τα τρέχοντα και επείγοντα ζητήματα που παρουσιάζονταν.

Το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ο Ιπποκράτης», επισημαίνει με σχετική ανακοίνωση ότι σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, εκπρόσωπος συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου και υπήρξε «σημαντική δέσμευση, που έχει να κάνει με την μη έκδοση των ημερήσιων αποφάσεων του Διοικητή, για την επανατοποθέτηση των Συναδέλφων στις θέσεις ευθύνης».

Στην συνάντηση παρόντες ήταν ο Υποδιοικητής της 6ης Υ.Πε κ. Κωστακιώτης, που πήρε την σχετική πρωτοβουλία, όσο και εκπρόσωποι της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. (Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας) και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (μέλη της Ε.Ε και του Γ.Σ).

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

« Και βεβαίως να παρθούν πίσω όλες οι ΑΛΛΑΓΕΣ που επέβαλε η Νοσηλευτική Διευθύντρια μέσω των προγραμμάτων, που πρόσφατα κακώς και παρανόμως υπέγραψε καθ΄ υπόδειξη βεβαίως του Διοικητή, που διακαώς ήθελε την εφαρμογή της απόφασης του, που είχε αναρτήσεις στην διαύγεια την 31/5/2019.

Κινήσεις και ενέργειες που καθιστούν ΑΝΕΝΕΡΓΗ την προαναφερόμενη ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Διοικητή, κίνηση που δεν λύνει οριστικά το εν λόγω ζήτημα που μας οδήγησε στις κινητοποιήσεις, αλλά που οδηγεί σε ΑΝΑΚΩΧΗ μέχρι την 22/7/2019.

Γνωστοποιήσαμε στους Διοικούντες (Διοικητή Νοσοκομείου και Υποδιοικητή 6ης Υ.Πε), πως εάν και εφόσον δούμε κάτι διαφορετικό από τα προαναφερόμενα συμφωνηθέντα στο μεσοδιάστημα μέχρι την 22/7/19, η την γνωστή αυταρχική πρακτική της Νοσηλευτικής Διευθύντριας, θα απαντήσουμε ΑΜΕΣΑ και ΑΚΑΡΙΑΙΑ με τις ίδιες κινητοποιήσεις, κινητοποιήσεις που σαφώς και θα επαναφέρουμε εάν και εφόσον στις 22/7/19 προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε να επαναφέρει σε ισχύ αυτήν την παράνομη και μη ενδεδειγμένη απόφαση του Διοικητή, αυτήν που αναρτήθηκε στην διαύγεια την 31/5/19.

Με την προαναφερόμενη εξέλιξη, που πέτυχε το Σωματείο μας και που είναι η μοναδική εν Ελλάδι σήμερα όπου συντελούνται πληθώρα τέτοιων παρανομιών, δεν εφησυχάζουμε. Είμαστε εν αναμονή και πανέτοιμοι για το οτιδήποτε»

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΕΔΗΝ: Σκανδαλώδη παράταση της θητείας των Διοικητών από τον Πολάκη

Άστεγοι αναζητούν προσωρινό καταφύγιο στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»