Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Παναθηναϊκός!
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ - Βαγγέλης Στόλης

Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Παναθηναϊκός!

Ο… παλαίμαχος Πανταλέων. Ο γιος του προπονητή. Ο «τρελός». Ο… αμούστακος. Ο Βραζιλιάνος που είναι ατομική βόμβα! Και γενικά ο ξεγραμμένος Παναθηναϊκός που δεν μπορεί να επιστρέψει στη διεκδίκηση των τίτλων!

Αυτά ήταν μερικά από αυτά που γράφονταν και λέγονταν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων προπονητών, που ξέρουν από ποδόσφαιρο μέχρι και… τένις και κρίνουν από τους καναπέδες τους τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο οποίος εμπιστεύεται αυτόν τον κορμό και χτίζει πάνω του την ομάδα του μέλλοντος! Την ομάδα που θα φέρει πίσω στον σύλλογο την παλιά του αίγλη.

Την ομάδα των 24 πρωταθλημάτων Ελλάδας, που έχει φέρει παιχταράδες κατά καιρούς, όπως ο Αμαράλ Ντάντε και αναρίθμητους άλλους, αλλά αυτό που πάντα την διαφοροποιούσε από τις υπόλοιπες ομάδες ήταν το «πράσινο» DNA των παικτών της, βασικών και αναπληρωματικών.

Και μπορεί ομάδα να μην… αλλάζεις όταν έχεις μεγαλώσει, αλλά όσοι αγωνίστηκαν με το τριφύλλι στην καρδιά, ήξεραν καλά πόσο βαριά είναι αυτή η φανέλα, και τι σημαίνει για εκατομμύρια οπαδών που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό!

Την εποχή των «παχιών αγελάδων», όπου όλοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, είτε το άξιζαν είτε όχι, σίγουρα υπήρξαν και κάποιοι που η… παραλιακή της Γλυφάδας ήταν το αγαπημένο τους μέρος, όμως η καρδιά των υπολοίπων αθλητών του Παναθηναϊκού κατατίθεντο στο… τάραφλεξ σε κάθε ματς.

Η ψυχή του τμήματος, ο Ρούλης Αγραπιδάκης, είναι η ζωντανή απόδειξη πως είναι να ζεις και να αναπνέεις για τον Παναθηναϊκό! Όπως και ο μεγάλος… αδερφός, όπως τον λένε οι συμπαίκτες του, Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και πατέρας μερικών από αυτούς, είναι η επιτομή του αρχηγού, του ανθρώπου που κρατάει τα στεγανά μέσα και έξω από τα αποδυτήρια, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό των συμπαικτών του γιατί πολύ απλά θέλει τον Παναθηναϊκό πάντα νικητή! 

Για τους… αμούστακους Αλέξανδρο Ράπτη και Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο τα λόγια περισσεύουν, αφού το ταλέντο τους ξεχειλίζει, όμως το μυαλό τους είναι –ευτυχώς- μέσα στο κεφάλι τους και παραμένουν προσγειωμένοι στη γη παρά τις… σειρήνες.

Ο Λούκας Ρανγκέλ, που συναγωνίζεται στην τρέλα τον διεθνή ταλαντούχο μπλοκέρ, Παναγιώτη Πελεκούδα –αμούστακο εκ φύσεως όχι λόγω ηλικίας- με το έντονο βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο του δίνει το κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό. Οι Σάσα Στάροβιτς και Άξελ Γιάκομπσεν έχουν… κρύο αίμα ισορροπώντας την έκρηξη των υπολοίπων, όπως και ο Δημήτρης Ζήσης, ο διεθνής λίμπερο που μαζί με τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο «σκουπίζει» την πίσω ζώνη. Και όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει αυτήν την… μαγιά μιας ομάδας, που δεν αρέσκεται σε δηλώσεις, αλλά γουστάρει να κάνει αγωνιστικές υπερβάσεις, όπως ήταν η νίκη του «τριφυλλιού» επί του ΠΑΟΚ το Σάββατο στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο φινάλε του α’ γύρου του Πρωταθλήματος.

Τέλος μπορεί η επιστροφή του συλλόγου στους τίτλους να μην μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά σίγουρα αυτή η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, κινείται προς ολοταχώς σε αυτήν την κατεύθυνση, καθώς είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved