Η επόμενη ημέρα του Πλατανιά

Η επόμενη ημέρα του Πλατανιά

Για την μαγική πορεία του Πλατανιά τη φετινή χρονιά, το νέο του συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους” και άλλα πολλά μίλησε ο Γιάννης Τάτσης.

Ο πρωτομάστορας του Πλατανιά φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104.2 στην εκπομπή “Derby” και μίλησε για τα παιχνίδια γιορτή ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ομάδα του, αλλά και για τους στόχους της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το παιχνίδι της χρονιάς της προηγούμενης Τετάρτης: “Είχα πει και πριν τον αγώνα ότι σε περίπτωση αποτυχίας προσωπικά εγώ και οι άνθρωποι της ομάδας θα στεναχωρηθούμε για δύο τρεις μέρες. Εκεί που φτάσαμε σίγουρα το θέλαμε, όμως ο τρόπος που ήρθε μας πόνεσε λίγο περισσότερο. Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά, γι αυτό είναι και ο βασιλιάς των σπορ το ποδόσφαιρο. Το έχουμε ξεπεράσει κοιτάμε την επόμενη ημέρα”.

Για την τελευταία φάση: “Άνοιξε το τοίχος. Τι άλλο να πούμε, άνοιξε το τοίχος και η μπάλα πήγε μέσα ήθελε τον ΟΦΗ η τύχη και όχι εμάς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Για τους αγώνες μπαράζ: “Ήμασταν μια ανάσα από το όνειρο, δεν ήταν ο στόχος, όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είπαμε να πάμε και όπου βγει. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ ήταν το φαβορί, αφού ήταν ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Εγώ τους είπα να τα δώσουν όλα και ότι προκύψει. Μένει μια πίκρα, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδος ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο από δύο Κρητικές ομάδες”.

Για το πέναλτι: “Είμαι σε μια θέση ηγέτης στην ομάδα. Δεν χωράει εγωισμός. Εγώ κοιτάζω το δάσος και όχι το δέντρο. Αν πω για το πέναλτι τι θα αλλάξει; Αν πω κάτι στην συνέντευξη τι θα αλλάξει; Πρέπει να παραβλέψω το πέναλτι γιατί πρέπει να πείσω τους παίκτες ότι συνεχίζουμε. Αν αρχίσω να γκρινιάζω εγώ φανταστείτε οι παίκτες. Ήταν ανθρώπινο λάθος, υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να το κρίνουν. Δεν θα κάτσω εγώ να λέω τι ήταν και τι όχι”.

Για την επόμενη ημέρα: Έχω έρθει σε προφορική συμφωνία απλά δεν έχουν μπει οι υπογραφές ακόμα. Ήταν η ομάδα που ήθελα να μιλήσω δεν είμαι αχάριστος, αφού είναι η ομάδα που μου έδειξε την ευκαιρία για το αν είμαι καλός τεχνικός ή όχι. Είχα τηλεφωνήματα από άλλες ομάδες, όμως το σωστό ήταν να μιλήσω πρώτα με τον Πλατανιά.

Για το ταξίδι της χρονιάς: “Ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση και να μπω στα βαθιά. Προσπάθησα σε 10 μέρες να βρω τους παίκτες που θα παίξουν στο πρώτο ματς. Βρήκα τον σύλλογο σε μια κατάσταση απογοήτευσης, αφού είχαν φύγει όλοι οι παίκτες μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, οπότε έπρεπε να αρχίσουμε καλά για να αποκτήσει ο σύλλογος ψυχολογία. Ο αγώνας της χρονιάς ήταν ο πρώτος. Με ένα φιλικό αποφάσισα να βρω την 18αδα και ο θεός ήταν μαζί μας κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα και ήρθαν οι καλύτερες ημέρες για τον σύλλογο”.

Το επόμενο βήμα του Πλατανιά: “Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια. Δηλώσεις μεγάλες δεν θα κάνουμε. Το κάθε ματς θα φέρει τον στόχο. Ο μακροχρόνιος στόχος έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο που δεν θα αλλάζουμε ποδοσφαιριστές. Ο Πλατανιάς τελείωσε μια εκπληκτική χρονιά, άσχετα ότι δεν κατάφερε να ανέβει. Με έχουν πάρει αρκετοί προπονητές για τους παίκτες μου, όμως οι περισσότεροι έχουν συμβόλαιο και θα μείνει ο κορμός. Το μέλημα μας ήδη το έχουμε αρχίσει και είνια οι ακαδημίες”.

Για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2: “Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και εύχομαι να είναι και ποιοτικό όσον αφορά την οργάνωση την ποιότητα και τις συνθήκες. Το πρωτάθλημα της Football League παίζαμε σε ένα χαλί όπως είναι τα Περιβόλια και μετά πηγαίναμε σε χωράφια να παίζουμε. Το είδατε και μόνοι σας. Στα ματς μεταξύ του ΟΦΗ και τον Πλατανιά όταν τα γήπεδα είναι στολίδια. Στο  ζέσταμα τα παιδιά στο “Γεντί Κουλέ” ενθουσιάστηκαν από το χαλί του γηπέδου”.

Για τον στόχο της πρώτης θέσης: “Προσπαθούσαμε από την αρχή στόχος ήταν να μπούμε στην δεκάδα και μετά κοιτούσαμε τα παραπάνω. Ο Βόλος είχε ξεφύγει και μετά ήταν δύσκολο να τον φτάσεις”.

Για τις υπόλοιπες Κρητικές ομάδες της κατηγορίας:” Ο Εργοτέλης είχε καλή παρουσία, ο Ηρόδοτος στην αλλαγή Ιανουαρίου που έφυγαν αρκετοί παίκτες του κόστισε και έχασε την μάχη. Ο ΑΟΧ είχε ατυχίες πολλούς τραυματισμούς ήταν άτυχος και δεν μπόρεσε να κάνει μια καλή αρχή”.

Για το παρελθόν στα μπαραζ: “Το σκεφτόμουνα. Και έλεγα για κάποιο λόγο θα γίνει ότι και να γίνει. Θα ήταν μεγάλη η φόρτιση μου. Με ρώταγαν ποιον αντίπαλο θα έλεγα. Αν ερχόταν στα Γιάννινα θα ήταν ένα άλλο παιχνίδι αλλά θα ήταν αγώνας μπαράζ οπότε το ίδιο θα ήταν”.

Για το πέρασμα του από το Ηράκλειο: “Όταν ήρθα Ηράκλειο για το ματς, σκέφτηκα όλοι την διαδρομή μου και όλο αυτό το διάστημα πέρασα εκεί μου πέρασε από το μυαλό σαν Flash back. Ήμουν ξένος αντιμετώπισα δυσκολίες για την εύρεση της δουλειάς και ένοιωσα μια συγκίνηση. Εκεί που είχα φτάσει ένιωσα μια στεναχώρια μέσα μου, σκεπτόμενος ότι θα “βούλιαζα σε θλίψη” ένα ολόκληρο νομό”.

Για την αποθέωση από τον κόσμο του Πλατανιά: “Ένοιωσα μεγάλη συγκίνηση, γιατί με την δουλειά μου, τον χαρακτήρα μου τους έπεισα και με αποθεώνουν και τους ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Για τον ΟΦΗ: “Μακάρι να έρθουν ακόμα περισσότεροι σε άλλες ομάδες με το ήθος των ανθρώπων που είναι τώρα στον ΟΦΗ. Μόνο έτσι θα πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά και θα φύγουμε από όλα αυτά που βλέπουμε τώρα. Έχουν κάνει μια τρομερή δουλειά και φαίνεται ότι θα έχουν επιτυχίες”.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved