Ολυμπιακός Βόλου: Τον «πληγώνει» η Βέροια

Ολυμπιακός Βόλου: Τον «πληγώνει» η Βέροια

Την τέταρτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ γνώρισε στη Βέροια ο Ολυμπιακός Βόλου. Μάλιστα τις δύο από αυτές τις έχει υποστεί από τη “Βασίλισσα του Βορρά”.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το κακό πρόσωπο που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου η ομάδα δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο κινητικοί και δραστήριοι, είχαν σαφώς καλύτερη παρουσία, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, προκειμένου να φτάσουν, έστω στο γκολ της ισοφάρισης και έφυγαν με «σκυμμένο» το κεφάλι από το δημοτικό στάδιο της Βέροιας.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία και να εκμεταλλευτεί την ήττα των Τρικάλων εντός έδρας από τον Διαγόρα, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία του Ιωνικού με τον Θεσπρωτό. Με το αποτέλεσμα αυτό η Βέροια ξέφυγε πέντε βαθμούς από τον Ολυμπιακό και φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, έναντι 23 των «ερυθρολεύκων» που βρίσκονται στην 5η θέση. Τα Τρίκαλα προηγούνται με 31 βαθμούς, ενώ πίσω από τη Βέροια βρίσκονται ο Ιωνικός με 26 και η Καβάλα με 24.

Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ που δέχθηκε στο 15’ από τον Κανούλα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση στο ημίωρο που ακολούθησε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους και μάλιστα η Βέροια ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη δευτέρου τέρματος.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σούλης Παπαδόπουλος πέρασε τον Λόρι Κέρη στη θέση του Ντούνη, με στόχο να φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική του γραμμή. Είναι γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τη Βέροια να οπισθοχωρεί και να παίζει με αντεπιθέσεις, ωστόσο, με εξαίρεση μια κλασική ευκαιρία με τον Πόζογλου στο 75’, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν κάποια άλλη κλασική ευκαιρία, πέρα από ορισμένα σουτ, τα οποία έφυγαν άουτ.

Η Βέροια ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και απείλησε με δεύτερο γκολ το τέρμα του Γιδόπουλου, κυρίως με τον Κανούλα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» συνεχίζονται την προσεχή Κυριακή 19/1, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο ΑΟ Τρίκαλα στο γήπεδο της Νεάπολης, στο δεύτερο σερί ντέρμπι, σ’ ένα ματς όπου το αποτέλεσμα αναμένεται να κρίνει πολλά, όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή: goalpost



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved