Το ελληνικό ταλέντο έλαμψε στο Καρπενήσι

Το ελληνικό ταλέντο έλαμψε στο Καρπενήσι

Με δύο αγώνες ομάδων Κ15 ολοκληρώθηκε επιτυχώς στο Καρπενήσι το τετραήμερο δοκιμαστικών προπονήσεων, το οποίο εντάσσεται στο αναπτυξιακό πλάνο.

«Μπάλα παντού» και αποτελεί την τελική συγκέντρωση όλων των επίλεκτων ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2004.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν, η Κ15 επικράτησε της Βόρειας Ζώνης με 2-1 χάρη στα γκολ των Τσίγκου και Σμυρλή ενώ το γκολ για τη Βόρεια Ζώνη σημειώθηκε από τον Ιορδανίδης και η Νότια ζώνη νίκησε με το ίδιο σκορ την Κεντρική Ζώνη με τα γκολ των νικητών να σημειώνονται από τους Κουτούζο και Παπαθεοδωρίδη ενώ αυτό της Κεντρικής Ζώνης από τονΣπυράκο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο ειδικό camp επιλογής έλαβαν μέρος οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στο διεθνές τουρνουά VLATKO MARCOVIC στην Κροατία, αθλητές από Π.Α.Ε. που πέρασαν στη διάρκεια της χρονιάς δύο με τρεις φορές από την Εθνική ομάδα, αθλητές των ΠΑΕ που διακρίθηκαν με τις ομάδες τους στα πρωταθλήματα που μετέχουν και κλήθηκαν για πρώτη φορά, 25 παιδιά που διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2018-19 με βάση τις αξιολογήσεις ομοσπονδιακών και ενωσιακών προπονητών και τέλος αθλητές από το εξωτερικό.

Παρουσία όλων πολλών στελεχών των Εθνικών ομάδων, συγκροτήθηκαν τέσσερις ομάδες (18άδες), η ομάδα του προπονητή της Κ15 και άλλες τρεις με γεωγραφικά κριτήρια (βόρεια, κεντρική και νότια ζώνη), την ευθύνη των οποίων επίσης ανέλαβαν ομοσπονδιακοί προπονητές. Το πρόγραμμα εκτελέστηκε με δύο προπονήσεις και δύο αγώνες ενώ συμπεριλήφθηκαν εκπαιδευτικές ημερίδες για θέματα διαιτησίας και αθλητικής ψυχολογίας.

Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί μία βάση δεδομένων στην Εθνική Κ-15, η οποία αποτελεί το πρώτο σκαλί των Εθνικών ομάδων και το συνδετικό κρίκο των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων με τις Εθνικές ομάδες. Βασικό χαρακτηριστικό του παραπάνω τρόπου επιλογής των νεαρών ποδοσφαιριστών, είναι η κοινή συνισταμένη, μιας και όλοι οι ομοσπονδιακοί προπονητές που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα αξιολογούν και εκπαιδεύουν με κοινή φιλοσοφία τους 72 επίλεκτους κάθε χρόνο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μεταξύ άλλων στο Καρπενήσι έδωσε το παρών και ο διευθυντής των Εθνικών ομάδων Άγγελος Μπασινάς.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved