Πίτου Γκαρσία: «Πήρα την τόσο δύσκολη απόφαση…»

Πίτου Γκαρσία: «Πήρα την τόσο δύσκολη απόφαση…»

Η συγκινητική ανακοίνωση του Πίτου Γκαρσία για το μέλλον του.

Ένα μήνυμα ανέβασε στο instagram ο Πίτου Γκαρσία, κάνοντας σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του. Ο Αργεντινός μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Σε προσωπικό μήνυμα στο instagram ο Πίτου Γκαρσία, αποχαιρέτισε φίλους και συμπαίκτες, ευχόμενος να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους ελληνικούς συλλόγους στους οποίους αγωνίστηκε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πίτου Γκαρσία…

«Αν είναι να κυλήσουν δάκρυα, ας είναι δάκρυα χαράς» «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω πάρει την απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει πολλά πράγματα… πράγματα που δεν μπορούσα να ξεπεράσω… 1000 οι σκέψεις μέσα στο μυαλό μου. Οι απουσίες είναι πολλές, η μοναξιά είναι μεγάλη όπως είναι και το κενό που νιώθω από διάφορα. Έτσι δυστυχώς το κίνητρο στην προσωπική μου ζωή είναι στο 0. Θεωρώ πως και στο επαγγελματικό κομμάτι δεν μπορώ να προσφέρω περισσότερο μέσα σε αυτή την κατάσταση που βρίσκομαι και για αυτό τον λόγο πήρα μια τόσο δύσκολη απόφαση.

Ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, στήριξη και της εμπειρίες που έζησα μαζί σας και για όλα όσα μου δείξατε σε όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι σε κάθε συμπαίκτη να πετύχει κάθε στόχο στην προσωπική όπως και στην επαγγελματική του ζωή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους @pasgianninafc @arisfc_official @atromitosathinonfc #volosfc #iraklis_fc @sfc.seongnam @clubaunion που μου δώσατε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα σας το οποίο θα μου είναι τιμή για όλη μου ζωή.

Στέλνω την αγάπη μου σε όλους
Pitu».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

" Αν είναι να κυλήσουν δάκρια, ας είναι δάκρια χαράς " "Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω πάρει την απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει πολλά πράγματα....πράγματα που δεν μπορούσα να ξεπεράσω.... , 1000 οι σκέψεις μέσα στο μυαλό μου. Οι απουσίες είναι πολλές, η μοναξιά ειναι μεγάλη οπως είναι και το κενώ που νιώθω από διάφορα. Έτσι δυστυχώς το κίνητρο στην προσωπική μου ζωή είναι στο 0. Θεωρώ πως και στο επαγγελματικό κομμάτι δεν μπορώ να προσφέρω περισσότερο μεσα σε αυτή την κατάσταση που βρίσκομαι και για αυτό τον λόγο πήρα μια τόσο δύσκολη απόφαση. Ηθελα να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη , στήριξη και της εμπειρίες που έζησα μαζί σας και για όλα όσα μου δείξατε σε όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι σε κάθε συμπαίκτη να πετύχει κάθε στόχο στην προσωπική οπως και στην επαγγελματική του ζωή. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους @pasgianninafc @arisfc_official @atromitosathinonfc #volosfc #iraklis_fc @sfc.seongnam @clubaunion που μου δώσατε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα σας το οποίο θα μου είναι τιμή για όλη μου ζωή Στέλνω την αγάπη μου σε όλους.“ Pitu #memories_never_die ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ...Sebastian Garcia... (@pitu_garcia_26) στις



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved