Δέκα χρόνια φυλάκιση για τον 58χρονο που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του στο Ωραιόκαστρο

Δέκα χρόνια φυλάκιση για τον 58χρονο που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του στο Ωραιόκαστρο

Η απίστευτη ιστορία ομηρίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Μάρτιο του 2018 δικάστηκε και όρισε τον 58χρονο σε δέκα χρόνια φυλάκιση.

Κατηγορούμενες για συναυτουργία σε αρπαγή ήταν η κόρη του 58χρονου και μια φίλη της. Η απόφαση του δικαστηρίου όρισε επτά χρόνια για την πρώτη και πέντε χρόνια για την δεύτερη. Αφέθηκαν ελεύθερες υπο όρους.

Λίγα λόγια για το χρονικό:  ο 58 χρονος δημοτικός υπάλληλος  κρατούσε ομήρους 2 ξαδέρφια του,τους οδήγησε απο τις Σέρρες οπου έμεναν στο σπίτι στο Ωραιόκαστρο, το οποίο έγινε η φυλακή τους,με το πρόσχημα οτι θα πάνε ολοι μαζι βόλτα.
Τους ειχε δεμένους με πανιά και καλώδια.
Με την απειλή της ομηρίας πήγαινε στη τράπεζα με τον εναν όμηρο και αποσπούσε χρήματα,γνώριζε ο δράστης ότι οι συγγενής του είχαν μεγάλο ποσό στην τράπεζα.
Συνεργοί του δράστη η κόρη του και μια φίλη της.

Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε οικονομικό πρόβλημα για την πράξη του,δεν είχε χρήματα για να σπουδάσει την κόρη του στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα για όλο την υπόθεση εδώ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.