Καταγγελία: Ρημαγμένο το Πετρωτό Ωραιοκάστρου,απο δρόμους εως το στολισμό

Καταγγελία: Ρημαγμένο το Πετρωτό Ωραιοκάστρου,απο δρόμους εως το στολισμό

Μια ακόμη καταγγελία έφτασε στο oraiokastro24 απο αναγνώστη με σκοπό να αναδείξει  μια ακόμη περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου που “περνάει ” εγκατάλειψη.
Αναφέρεται στο δρόμο της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς που ναι μεν ανήκει στην Περιφέρεια αλλά δεν επιτρέπετε να είναι σε αυτό το χάλι και να μην γίνεται τίποτα απο κανέναν.
Ακόμη στην φωτογραφία βλέπουμε έναν Χριστουγεννιάτικο στολισμό που κάποιοι τον ρημάξανε και έτσι πλέον “κοσμεί” το κεντρικό σημείο του Πετρωτού Ωραιοκάστρου.

 

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της καταγγελίας :  

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά. Πριν λίγες ημέρες ο εφημέριος του Μονολόφου έδειξε την πλατεία του Μονολόφου. Σήμερα μαζί με την οικογένειά μου περάσαμε από το Πετρωτό, ένα μικρό χωριό το οποίο διασχίζει η Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, και θα ήθελα να δείξω πως τα πράγματα είναι ίδια με αυτά που σας έδειξε ο εφημέριος. Εγκατάλειψη παντού ξεκινώντας από την κατάσταση του οδοστρώματος μέχρι και την στροφή της Ιωνίας αλλά αυτό είναι έργο της Περιφέρειας λένε, αλλά δείτε και τα έργα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Παρακάτω σας στέλνω την φωτογραφία από το κέντρο του χωριού που περάσαμε και θα καταλάβετε τι εννοώ. Πάντως είναι πολύ κρίμα να βλέπουμε τόσο κεντρικά χωριά σε αυτήν την κατάσταση. Και το ακόμη πιο λυπηρό είναι πως αυτό το μικρό χωριό έχει εκλέξει άτομα στο δημοτικό και τοπικό συμβούλιο (έτσι τουλάχιστον έμαθα από 2 κυρίους που κάθονταν στην στάση του λεωφορείου). Κρίμα!

Δήμος Ωραιοκάστρου  είναι μόνο το ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ (έτσι ακριβώς μου είπαν οι 2 ηλικιωμένοι, για αυτό και σας το αναφέρω, δεν δείχνει κανείς ενδιαφέρον, μόνο στις εκλογές τους θυμούνται)..

Πάντοτε μου είπαν ο δήμος στόλιζε εκτός από φέτος. Μπράβο τους….

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.