Με την αλατιέρα του δήμου Ωραιοκάστρου,βίντεο με το δύσκολο έργο των υπαλλήλων

Δεύτερη μέρα της επέλασης της «Σοφίας» στο Δήμο Ωραιόκαστρο.

Ανεβήκαμε πάνω στην αλατιέρα του δήμου για να κάνουμε ρεπορτάζ,ο οδηγός μας μίλησε για το πραγματικά δύσκολο έργο που επιτελούν υπό αντίξοες συνθήκες αυτές οι μέρες.

Από νωρίς τα ξημερώματα στους δρόμους με θερμοκρασίες υπό το μηδέν δίνουν μάχη για να κρατήσουν τους δρόμους του Δήμου Ωραιόκαστρο ανοιχτούς. Σε επιφυλακή όλο το βράδυ με τα τηλέφωνα ανοιχτά.

Μας μίλησε και είδαμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από κακοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια ή διπλοπαρκαρισμένα και δεν μπορεί να χωρέσει η αλατιέρα του Δήμου,αναγκάζεται να αφήσει τους δρόμους εκείνος ακαθάριστους και να αλλάξει πορεία.

99E42E6B-7342-41BF-8333-83FD9B6C07BC

Αυτήν τη στιγμή είναι ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι.
Πρόβλημα σε ορισμένα στενά οπως αναφέραμε παραπάνω. Συμπεριλαμβανομένων και στενών δρόμων μέσα στο Μελισσοχώρι,εκει το πρόβλημα ειναι πιο έντονο.
Πρόβλημα στην παλιά Ε.Ο. Κιλκίς στο ύψος Μεσαίο και Φιλαδέλφεια οπως και σε κομμάτια του δρόμο που ενώνουν Νεοχωρούδα – Παλαιόκαστρο.
Ανοιχτός ο δρόμος απο τον ορεινό όγκο που συνδέει Ωραιόκαστρο – Μελισσοχώρι. Σε κάποια σημεία ομως υπάρχουν «παγίδες»
Οι υπάλληλοι του δήμοι μας ενημέρωσαν οτι πολλά σημεία,οπως τα δυο τελευταία που αναφέραμε ανήκουν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η συνεννόηση μεταξύ των δυο είναι λίγο δύσκολη λόγω φόρτου εργασιών…
Τα δρομολογια του ΟΑΣΘ πραγματοποιούνται κανονικά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.