Ο πάτερ Κονάνος στο Ωραιόκαστρο

Ο πάτερ Ανδρέας Κονάνος στο Ωραιόκαστρο

Για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία στο Ωραιόκαστρο να ακούσουμε τον ζωντανό και επίκαιρο λόγο του γνωστού σε όλους κληρικού, ο οποίος θα αναπτύξει το καυτό θέμα με τον τίτλο “Η οικογενειακή ευτυχία δεν είναι ουτοπία”.
Πού βρίσκεται τελικά η ευτυχία; Στα χρήματα; Στην επαγγελματική αποκατάσταση; Στα προσωπικά χαρίσματα και τις δεξιότητες; Στην ευρωστία του σώματος; Ή μήπως στην επικοινωνία και τις σχέσεις και ιδίως μέσα σε μια οικογένεια.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί 13/6 και ώρα 19:00 εντός του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου.

Ο π. Ανδρέας Κονάνος γεννήθηκε στο Μόναχο το 1970. Κατάγεται από τα Ιωάννινα, έζησε στο Μόναχο κι απ’ το 1977 στην Αθήνα. Τελείωσε το κλασικό Λύκειο στο Περιστέρι και σπούδασε Θεολογία στην Αθήνα. Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τον χειροτόνησε διάκονο το 1999 και το 2000 Πρεσβύτερο κι Αρχιμανδρίτη. Ανέλαβε στην ενορία του φοιτητικές συναντήσεις, αγρυπνίες, ομιλίες, καθώς και διαλέξεις σε σχολές γονέων και πνευματικά κέντρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το 2006 άρχισε την εκπομπή “Αθέατα Περάσματα” στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας. Αυτό έγινε αφορμή να δεχτεί προσκλήσεις για ομιλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αμερικής. Η επαφή του με τα Ιεροσόλυμα, το Άγιον Όρος και με γέροντες εντός κι εκτός αυτού, αποτελούν πηγή δύναμης στη ζωή του.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.