Ο Παντελής Τσακίρης ανέλαβε κι επίσημα τα καθήκοντα του δημάρχου Ωραιοκάστρου

Ο Παντελής Τσακίρης ανέλαβε κι επίσημα τα καθήκοντα

του δημάρχου Ωραιοκάστρου

«01.09.2019 Ξεκινάμε. Σηκώνουμε μανίκια και δουλεύουμε. Εργαζόμαστε σκληρά, συστηματικά και μεθοδικά από την πρώτη κιόλας μέρα. Με αίσθηση καθήκοντος, με πνεύμα ομαδικό, με επίγνωση των συλλογικών μας δυνάμεων αλλά και των προκλήσεων που βρίσκονται μπροστά μας. Μόνος μας εχθρός ο κακός μας εαυτός».

Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που επέλεξε να στείλει ο Παντελής Τσακίρης κατά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του ως δημάρχου Ωραιοκάστρου.

Στις 10.30 σήμερα το πρωί, στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου,πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής, κατά τη διάρκεια της οποίας ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης παρέλαβε τα καθήκοντά του από τον απελθόντα δήμαρχο Ηλία Ζιακούλη.

«Μόνο με συνεργασία και ομόνοια θα μπορέσει αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Θεωρώ ότι σήμερα δίνουμε το πρώτο δείγμα γραφής πως αυτό το οποίο θα ακολουθήσει στον δήμο Ωραιοκάστρου θα είναι μια πορεία που πραγματικά θα τον φέρει στον 21ο αιώνα», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, ο οποίος σε σύντομες δηλώσεις του ευχαρίστησε τον προκάτοχό του, επισημαίνοντας ότι ο Ηλίας Ζιακούλης, όταν διαφαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά τη στιγμή της μετάβασης, «έβαλε πλάτη» στα πολύ δύσκολα, ώστε η διαδικασία αυτή να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Ζιακούλης είχε μιλήσει με τα θερμότερα λόγια για τον διάδοχό του στη δημαρχία, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το Ωραιόκαστρο απέκτησε έναν άξιο και ικανό δήμαρχο.

Ο Ηλίας Ζιακούλης μέσα σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς προσέφερε στον Παντελή Τσακίρη μία εικόνα της Αγίας Παρασκευής αλλά κι ένα δάφνινο στεφάνι. Όπως εξήγησε, η Αγία Παρασκευή είναι η προστάτιδα της κοινής γενέτειράς του με τον νέο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, ενώ στην Αγία Παρασκευή είναι αφιερωμένο και το εκκλησάκι της περιοχής του Παλαιοκάστρου. Όσο για το δάφνινο στεφάνι, ο κ. Ζιακούλης σημείωσε ότι συμβολίζει τις αξίες και τις επιτυχίες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.