Συνεργασία εκκλησίας – αστυνομίας στο Ωραιόκαστρο

Συνάντηση εκπροσώπων των ενοριών του Δήμου Ωραιοκάστρου με κλιμάκιο του Α.Τ. Ωραιοκάστρου και μετά από πρόσκληση του Διοικητού του Α.Τ. Αστυνόμου Α, κ. Παύλου Παπαδόπουλου πραγματοποιήθηκε στις 5/11/18 στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Παλαιοκάστρου.

Έγινε ενημέρωση από τους υπευθύνους της Αστυνομίας για τον τρόπο συνεργασίας των εκκλησιαστικών φορέων του δήμου Ωραιοκάστρου με το Αστυνομικό Τμήμα. Συζητήθηκαν επίσης θέματα ασφάλειας των Ιερών Ναών και των εξαρτημάτων τους, τρόποι αντιμετώπισης παραβατικών φαινομένων καθώς και ασφάλειας των εκκλησιαζομένων και όλων όσοι χρησιμοποιούν κτίρια των ενοριών (πνευματικά κέντρα κλπ). Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις και προβληματισμοί και κατατέθηκαν χρήσιμες προτάσεις.

Επίσης συμφωνήθηκε να πραγματοποιείται αυτή η συνάντηση δύο φορές το χρόνο προκειμένου να συζητιούνται θέματα που αναφύονται. Τέλος, ο κ. Διοικητής και οι συνεργάτες του έθεσαν την υπηρεσία στην διάθεση των ενοριών επ αγαθώ των πολιτών.

1 11

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.