Συνεχόμενοι έλεγχοι της τροχαίας στο Ωραιόκαστρο – Αντιδρούν οι παραβάτες

Συνεχόμενοι έλεγχοι της τροχαίας στο Ωραιόκαστρο – Αντιδρούν οι παραβάτες

Δουλεία και μάλιστα μπόλικη έχει το κλιμάκιο της τροχαίας στους συνεχόμενους ελέγχους που κάνουν τον τελευταίο καιρό στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Κλείσιμο ραμπών ΑΜΕΑ,πεζοδρομίων και διαβάσεων πεζών είναι οι επικρατέστερες παραβάσεις.

Αντιδρούν οι παραβάτες…

Σήμερα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια παραβάτης και αστυνομικός.

Στην αρχή ο παραβάτης εξηγούσε στον αστυνομικό οτι δυο λεπτά πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητο του και οτι το παίρνει και φεύγει,αφού τελείωσε την δουλειά του. Ο αστυνομικός συνέχισε να γράφει την κλήση. Ο παραβάτης τότε επικαλέστηκε με έντονο τόνο οτι δεν προειδοποίησε ο αστυνομικός, σφυρίζοντας,οτι θα γράψει και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Διερχόμενοι κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν εξελίχθηκε ο καβγάς.

vendo

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κλεισιμο διαβαση αμεα κ γενικοτερα κλείσιμο πεζοδρομίων με διαβαση καλά κανουν κ τους γράφουν….να τους παιρνουν τις πινακιδες.πρεπει να εισαι πολυ αχρηστος για να κλείνεις ραμπες κ πεζοδρόμια

  2. Αλλά να τους γράφουν όλους όχι μόνο αυτούς που έχουν πινακίδες (αθηναικες, δραμας, Καβάλας) και γενικά από άλλες πόλεις. Επισης να γράφουν γιατί ο άλλος πάρκαρε παράνομα κ όχι γτ δεν πήρε το αμάξι από το σημείο όταν είδε την τροχαία. Επίσης το γράψιμο να γίνεται σωστά. Κ τέλος ας φτιάξουν πάρκινγκ στο Ωραιόκαστρο να είναι πιο εύκολο το παρκάρισμα γτ αυτή την στιγμή δεν έχει θέσεις πάρκινγκ το Ωραιόκαστρο .

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.