Τι σχολίασε ο κόσμος για την παρέλαση στο Ωραιόκαστρο

Τι σχολίασε ο κόσμος για την παρέλαση στο Ωραιόκαστρο

Μη θέλοντας να χαλάσει το εορταστικό κλίμα θα αναφερθούμε στα σχόλια του κόσμου,τι δεν άρεσε….

Πρώτο σχόλιο του κόσμου και όχι μόνο…. ήταν οι άδειες καρέκλες στην εξέδρα των επισήμων.
Απουσία πήραν οι αρχηγοί των παρατάξεων,μαζί με τους συμβούλους τους,του Παντελή Σκαρλάτου,του Ανέστη Πολυχρονίδη και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. “Απαξιωτικό το κενό των θέσεων” έλεγε ο κόσμος. Εμείς τους είδαμε ανάμεσα στο πλήθος,αλλά ο κόσμος τους περίμενε να δει τις θέσεις της εξέδρας γεμάτες…
Το ρεπορτάζ μας έδωσε τις απαντήσεις για τις κενές θέσεις:  η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Λια Δρόσου δεν ενημέρωσε τις παρατάξεις οτι μετά απο πολλά χρόνια θα επανέλθει φέτος η εξέδρα και οτι οι αρχηγοί των παρατάξεων,πέραν της άγνοια του είχαν αφού δεν τους ενημέρωσε όπως όφειλε η πρόεδρος, θεωρούν σωστό να μην υπάρχει εξέδρα.
Όταν θες να επαναφέρεις κάτι που έχει καταργηθεί τα τελευταία εννιά χρόνια οφείλεις να το κάνεις το λιγότερο τυπικά και να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο.

Δεύτερο σχόλιο ήταν η απουσία της φωνής της Νέλλυς Δελλή.
Μια φωνή άρρητα δεμένη με αυτές τις εκδηλώσεις  και απόλυτα παραστατική,δε θα μπορούσε άλλωστε να είναι αλλιώς…καταξιωμένη στο χώρο του θεάτρου η κ.Δελή.
“Τι χάσαμε απο την παρουσίαση της εκδήλωσης,σαν γυμνή είναι που λείπει η φωνή της” λέγανε οι κυρίες μεταξύ τους.
Στο παρακάτω βίντεο σας δίνουμε ένα απόσπασμα απο παρέλαση που εκφωνούσε η Νέλλυ Δελλή και παρουσίαζε την Φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Ωραιοκάστρου:

Όπως και να έχει εμείς θα πούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους συλλόγους που τίμησαν την ημέρα!
Και του χρόνου να είμαστε καλά και καλύτερα!

 

 

 

 

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.