Ωραιόκαστρο : το άθλια επικίνδυνο πεζοδρόμιο,βίντεο

Ωραιόκαστρο : το άθλια επικίνδυνο πεζοδρόμιο

Έχει καταντήσει σχεδόν αηδία η όλη κατάσταση με το συγκεκριμένο ντουβάρι στην οδό Κομνηνών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Οπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες η επικινδυνότητα  είναι τεράστια από το ντουβάρι που εδώ και πολλούς μήνες είναι έτοιμο να πέσει και αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο διάβα του.
Λύση σκέφτηκαν να δώσουν κάποιοι βάζοντας τα συγκεκριμένα ξύλα ως οριοθέτηση ,ως το επόμενο βήμα των έργων;…;τονίζουμε ότι αυτά βρίσκονται εκεί παραπάνω από ένα μήνα! Όποιος και αν είναι αυτός που τα έβαλε με όποιο σκεπτικό θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτό δεν έπρεπε να γίνει ευθύς εξ αρχής. Μη σκεφτούμε καν το σενάριο ενός ατυχήματος…. οι υπεύθυνοι θα βρεθούν γρήγορα και θα έχουν ονοματεπώνυμο.
Συνεχίζει το πρόβλημα του οικοπέδου αφού μία ζούγκλα έχει δημιουργηθεί, που μία λαμαρίνα ήταν η λύση για να φρενάρει το πρόβλημα….Η συγκεκριμένη ζούγκλα έχει καλύψει μέχρι και την πινακίδα που γράφει την ονοματοδοσία του δρόμου.

Τα δε κολωνάκια έρχονται να συμπληρώσουν την «ομορφιά» του πεζοδρομίου των λίγων εκατοστών που δεν μπορεί όχι να περασει καρότσι είτε παιδικό είτε ΑΜΕΑ ούτε καν ενας άνθρωπος με τα πόδια και πρέπει να κατέβει στον δρόμο.

Αρμόδιοι από κάθε πλευρά,ιδιοκτήτες οικοπέδων,δημοτική αρχή,αστυνομία όλοι μα όλοι μα όλοι αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.