20/07/2019 20/07/2019 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου ξεκίνησε τη Παρασκευή 19 Ιουλίου η Γ΄ Κατασκηνωτική περίοδος των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως που φιλοξενεί αγόρια Γυμνασίου Λυκείου μέχρι τις 28 Ιουλίου. Η δύναμη της Κατασκήνωσης ανέρχεται στα 130 άτομα. Τον αγιασμό τέλεσε ο πνευματικός υπεύθυνος της περιόδου αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Κεσκίνης, ο...
20 Ιουλίου, 2019 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2019 - 20:38

Ξεκίνησε η Γ’ Κατασκηνωτική περίοδος στην Αλεξανδρούπολη

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η Γ’ Κατασκηνωτική περίοδος στην Αλεξανδρούπολη

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου ξεκίνησε τη Παρασκευή 19 Ιουλίου η Γ΄ Κατασκηνωτική περίοδος των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως που φιλοξενεί αγόρια Γυμνασίου Λυκείου μέχρι τις 28 Ιουλίου. Η δύναμη της Κατασκήνωσης ανέρχεται στα 130 άτομα.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πνευματικός υπεύθυνος της περιόδου αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Κεσκίνης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου για επιτυχία και κάθε ευλογία στα στελέχη και τα ομαδόπουλα της Κατασκηνώσεως και στη σύντομη προσφώνησή του επεσήμανε στα ομαδόπουλα το στόχο της Χριστιανικής Κατασκήνωσης που είναι η προσπάθεια να γνωρίσουμε και να εφαρμώσουμε έμπρακτα το θέλημα του Θεού για αγάπη και απλότητα.

Ο στόχος αυτός ευνοείται από την ομαδική ζωή, ενώ οι τυχόν πτώσεις και αστοχίες διορθώνονται με την μετάνοια και την συγγνώμη. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όσους εθελοντικά διακονούν την Κατασκήνωση είτε ως στελέχη είτε στην προετοιμασία των γευμάτων.

Δείτε φωτογραφίες από τον Αγιασμό

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων