26/05/2020 26/05/2020 Η Διεύθυνση Ελληνικής Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου ανακοίνωσε ότι η Καλοκαιρινή Κατασκήνωση για τη Μύηση στον Ελληνικό Πολιτισμό, η οποία συνήθως πραγματοποιείται στο St. Nicholas Ranch and Retreat Center στο Dunlap, CA, προσαρμόζεται στις τρέχουσες συνθήκες και θα συνεχίσει να προσφέρει το δημοφιλές αυτό πρόγραμμα σε διαδικτυακή μορφή. Το φετινό διαδικτυακό πρόγραμμα...
26 Μαΐου, 2020 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 11:41

Διαδικτυακή Καλοκαιρινή Κατασκήνωση

Διαδώστε:
Διαδικτυακή Καλοκαιρινή Κατασκήνωση

Η Διεύθυνση Ελληνικής Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου ανακοίνωσε ότι η Καλοκαιρινή Κατασκήνωση για τη Μύηση στον Ελληνικό Πολιτισμό, η οποία συνήθως πραγματοποιείται στο St. Nicholas Ranch and Retreat Center στο Dunlap, CA, προσαρμόζεται στις τρέχουσες συνθήκες και θα συνεχίσει να προσφέρει το δημοφιλές αυτό πρόγραμμα σε διαδικτυακή μορφή.

Το φετινό διαδικτυακό πρόγραμμα των 4 εβδομάδων έχει τον τίτλο «Ιόνια Νησιά 2020.» Από την Κέρκυρα, τη Λευκάδα και τους Παξούς στο Ζάντε, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη και τα Κύθηρα, οι συμμετέχοντες θα μελετήσουν και θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την ιστορία, τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις κάθε νησιού και να απολαύσουν μια μικρή γεύση του Ελληνικού καλοκαιριού. Το πρόγραμμα προσφέρεται για ηλικίες 4-18 ετών. Εγγραφείτε από τώρα έως τις 30 Μαΐου 2020 στον ιστότοπο https://ourgreekvillage.org/.

www.ourgreekvillage.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων