07/04/2020 07/04/2020 Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία στο Αγιο Όρος, με αποτέλεσμα να πληγεί σημαντικά το οδικό δίκτυο που συνδέει τις Καρυές με την Δάφνη, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία. Σε πολλά σημεία έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Η Ιερά Κοινότητα και η Πολιτική Διοίκηση του Αγίου...
07 Απριλίου, 2020 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 14:59

Άγιο Όρος: Αίτημα για να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Διαδώστε:
Άγιο Όρος: Αίτημα για να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία στο Αγιο Όρος, με αποτέλεσμα να πληγεί σημαντικά το οδικό δίκτυο που συνδέει τις Καρυές με την Δάφνη, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία.

Σε πολλά σημεία έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Η Ιερά Κοινότητα και η Πολιτική Διοίκηση του Αγίου Όρους έχουν καταθέσει αίτημα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Επίσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ οι περισσότερες μονές, σκήτες και κελιά έχουν αποκλειστεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο θα επιχειρήσουν να μεταβούν στον Άθω συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας για να καταγράψουν το εύρος της καταστροφής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων