16/06/2019 16/06/2019 Ο μελισσοκόμος μοναχός του Αγίου ‘Ορους, π. Κυριακός, έβαλε σε μια κυψέλη μια μικρή εικόνα της Παναγίας, Ρόδο το Αμάραντο, και σε μία άλλη την εικόνα του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως. Μετά από λίγες ημέρες άνοιξε τις κυψέλες και έκπληκτος διαπίστωσε ότι καμία από τις εικόνες δεν ήταν καλυμμένη. Τις επόμενες ημέρες έβαλε και άλλες...
16 Ιουνίου, 2019 - 9:45

Ακόμη και οι μέλισσες δείχνουν σεβασμό στα πρόσωπα των Αγίων

Διαδώστε:
Ακόμη και οι μέλισσες δείχνουν σεβασμό στα πρόσωπα των Αγίων

Ο μελισσοκόμος μοναχός του Αγίου ‘Ορους, π. Κυριακός, έβαλε σε μια κυψέλη μια μικρή εικόνα της Παναγίας, Ρόδο το Αμάραντο, και σε μία άλλη την εικόνα του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως. Μετά από λίγες ημέρες άνοιξε τις κυψέλες και έκπληκτος διαπίστωσε ότι καμία από τις εικόνες δεν ήταν καλυμμένη. Τις επόμενες ημέρες έβαλε και άλλες εικόνες με πρόσωπα Αγίων με τα ίδια αποτελέσματα, αφού γύρω γύρω οι εικόνες ήταν καλυμμένες με κηρήθρες όμως οι μέλισσες “σεβάστηκαν” τα πρόσωπα των Αγίων και δεν τα ακούμπησαν. Όλη η φύση επαινεί τον Κύριο! Δείτε τις χαρακτηριστικές συγκλονιστικές φωτογραφίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων